Opskrifter inden for: Tilbehør
Pommes Anna
Pommes Anna er en klassisk fransk ret eller tilbehør om man vil, som går godt til alle retter hvor man normalt ville ha serveret en anden form for kartofler med en sauce til. Det smager super godt, men man skal huske at lave dem dagen før.
Læs hele opskriftenHollandaise Sauce
Hollandaise Sauce er en af mine personlige favoritter blandt saucer. Den går godt sammen med mange forskellige retter, heriblandt fisk. Men der hvor jeg oftest spiser hollandaise, er faktisk til morgenmad, til en lækker Eggs Benedict. Ofte når snakken falder på hollandaise eller bearnaise, bliver Knorr tit nævnt da den ...
Læs hele opskriftenBananpandekager
Bananpandekager er et sundt alternativ til de almindelige tynde pandekager. Bananen giver en naturlig sødme, og der skal derfor ikke tilsættes sukker eller andre sødestoffer. Bananpandekager minder meget om proteinpandekager, der er dog ikke proteinpulver i. Som tilbehør vil jeg anbefale en god klat skyr, nødder, friske bær eller frugt, ...
Læs hele opskriftenBroccolisalat
Broccolisalat er super nemt at lave, det smager dejligt og så passer den perfekt som tilbehør til rigtig mange retter. Man kan, lige så med alle andre salater, tilføje andre ingredienser hvis man ønsker – dette er nemlig en ren grundopskrift på Broccolisalat.
Læs hele opskriftenRøræg
Røræg, eller Scrambled eggs, er fast inventar i buffetten når man spiser brunch, og det er der flere grunde til. Men vigtigst er at det er nemt, lækkert og hurtigt at lave. Og så må man ikke glemme at æg er sundt.
Læs hele opskriftenPølsehorn
Pølsehorn er et stort hit hos bl.a børn. De er perfekte at servere til børnefødselsdagen eller som en lille snack i madpakken. Uanset hvor og hvordan man servere sine pølsehorn, så vil det vække glæde. Opskriften herunder, er den som jeg personligt selv bruger og som min datter ofte plager ...
Læs hele opskriftenFalafel
Falafel er meget udbredt i mellemøsten, men stammer oprindeligt fra Palæstina. Herhjemme er falafel også meget populært blandt vegetarer, hvor kødet erstattes med falafel pga. det høje indhold af protein fra kikærterne. Derfor går de også under navnet “veganske frikadeller”. falafel bruges hovedsageligt som fyld i f.eks kebab, men kan også ...
Læs hele opskriftenAgurkesalat
Agurkesalat er en tilbehør som smager super godt, og som passer til utrolig mange retter. Når jeg spiser hakkebøf, flæskesteg eller frikadeller, så er hjemmelavet agurkesalat fast inventar på bordet.
Læs hele opskriftenGuacamole
Guacamole kommer oprindeligt fra Mexico, men er blevet utroligt populært som dip til nachos, chips og grøntsags-stænger i Danmark og andre lande. Guacamole behøver ikke nødvendigvis at blive brugt som dip, man kan også sagtens bruge den som tilbehør i f.eks hjemmelavet burger, sandwiches, på brød osv. Det er jo en sund ...
Læs hele opskriftenSushi
Sushi er noget man enten hader eller elsker. Personligt holder jeg utroligt meget af det, og efter jeg er begyndt at lave det selv, så får vi det ca. en gang om ugen. Der er mange som ikke kan li sushi, men hvis man laver det selv, kan man benytte ...
Læs hele opskriften