Syltede rødbeder er noget man altid har på lager. De smager super godt på leverpostejsmaden, til biksemad eller skipperlabskovs, på sylte eller noget helt femte. Ofte køber man sine syltede ...
Tilbehør
Rødkål
Hjemmelavet rødkål er fast inventar på julebordet i hele Danmark - både juleaften og til julefrokosterne, hvor det serveres sammen som tilbehør til andesteg og flæskesteg, samt til gåsen Mortens ...
Gastrik
Gastrik er en karamelliseret vineddike-sirup, som er super god til at justere smagen når man laver saucer, supper eller sammenkogte retter. Når man laver sovs, kan det nogen gange være svært at få den ...
Millionbøf
Millionbøf er noget vi alle kender og har fået som barn. Typisk blev den serveret med kartoffelmos og rødbeder, men spaghetti eller ris er også en mulighed. Mange forveksler millionbøf med ...
Æggesalat
Æggesalat smager super godt oven på sild eller alene oven på et stykke franskbrød – evt. som sandwich. Det nemmeste er at købe sin æggesalat i det lokale supermarked, men den smager langt fra lige så ...
Æggekage i ovn
Æggekage er en klassiker i det danske køkken. Det smager super godt, er nemt at lave og kan tilpasses dine favorit-ingredienser. Personligt tilsætter jeg altid kartofler, purløg og sprød bacon, men ...
Tzatziki
Tzatziki er super lækkert og nemt at lave selv. Det kan spises som tilbehør til grill og salater, eller som dip til burgers, pommes frites eller grøntsagschips. Hos os har vi næsten hele sommeren ...
Sushi
Sushi er noget man enten hader eller elsker. Personligt holder jeg utroligt meget af det, og efter jeg er begyndt at lave det selv, så får vi det ca. en gang om ugen. Der er mange som ikke kan li ...
Snobrødsdej
Snobrød smager dejligt og det er utroligt hyggeligt at lave om sommeren. Hele familien samlet rundt om et bål, med hver deres pind med snobrød, og bare sidde og nyde varmen sammen. Det er altså bare ...
Røræg
Røræg, eller Scrambled eggs, er fast inventar i buffeten når man spiser brunch, og det er der flere grunde til. Men vigtigst er at det er nemt, lækkert og hurtigt at lave. Og så må man ikke glemme at ...