Suppe

10 opskrifter i denne kategori

En suppe er altid dejlig, og den kan varieres nærmest i det uendelige. Der findes både kolde og varme supper, og de har hver deres gode egenskaber. Du kan lave supper med eller uden kød, de kan være blendede eller ikke, de kan være legerede, de kan være helt lette i smagen eller godt krydrede. Og lige her hos os finder du en masse velsmagende og inspirerende opskrifter.

Suppe kendes i alle kulturer, og derfor er der meget inspiration at hente, når du vender blikket ud mod verden. Her kan du enten følge opskrifterne, som de er, eller give dem dit eget tvist. Måske kan nogle af de meget eksotiske ingredienser skiftes ud med en anden, som er mere velkendt.

Med hensyn til ingredienserne, så kan du altid enten følge disse suppeopskrifter til punkt og prikke, eller du kan lade dig inspirere til selv at sætte dit personlige præg på supperne.

Supper er bæredygtigt mad

En suppe er en ideel ret, når det kommer til at forvandle rester til et vidunderligt velsmagende og nærende måltid. Når du gør det, forhindrer du madspild samtidig med, at du kan servere et skønt måltid mad for din familie. Server gerne hjemmebagt brød eller boller til suppen, det er både lækkert og mættende.

Du kan servere en dejlig suppe enten som forret eller som hovedret. Det kan også være dejligt med en suppe som mellemmåltid på alle årstider. Mange foretrækker en let kold suppe om sommeren og en tungere suppe om vinteren. Det er der heldigvis ingen regler om. Nyd en god suppe, når du har lyst.