Om Vielskermad.dk

Mit navn er Kim Jørgensen, og jeg bor på Vestsjælland, i en lille by ved navn Gørlev. Her bor jeg sammen med min datter, som elsker at være med i køkkenet. Det er mig som står bag Vielskermad.dk, som har eksisteret siden 2017 og har igennem årene fået opbygget en pæn samling af madopskrifter. Der er en god blanding af nemme, sunde og lækre opskrifter.

Jeg er ikke uddannet kok og arbejder heller ikke inden for faget. Men jeg elsker at lave mad og eksperimentere med opskrifter. At tage en i forvejen god opskrift og så prøve at forbedre den – I love it 🙂

Har du spørgsmål eller en kommentar til den enkelte opskrift, er du mere end velkommen til at smide en kommentar i bunden af opskriften. Jeg besvare stort set alle kommentarer.

Samarbejde med Vielskermad.dk

Jeg samarbejder gerne med forskellige firmaer, hvor jeg hjælper med promovering af deres produkter. Men det skal være produkter som relatere sig til mad og køkkenet, og kun produkter jeg personligt kan stå inde for. Al reklame vil blive tydeligt markeret. Kontakt mig på kim@searchmore.dk

Ønsker du bannerreklame på Vielskermad.dk, så skal du hive fat i Brian fra firmaet STEP Network, som står for den del. Brian kan fanges på tlf. +4523667859.

Juridiske oplysninger:

SearchMore
Møllevangen 9,
4281 Gørlev.
CVR: 29097933
Mail: kontakt@searchmore.dk

csr mærket Vi støtter Savetheglobe