Aftensmad

81 opskrifter i denne kategori

Her på siden kan du få gode ideer til aftensmaden. Du finder et stort udvalg af forskellige opskrifter på hverdagsmad. Du finder både nem og sund aftensmad, samt billig aftensmad.

Det kan være svært at finde på nye idéer til aftensmad hver eneste dag. Tit og ofte har man tendens til at køre i ring blandt et lille udvalg af forskellige opskrifter. Dette betyder at man godt kan blive lidt træt af de enkelte retter, som man måske en gang holdt meget af. Det problem vil jeg gerne hjælpe med – så nedenfor kan du finde et bredt udvalg af opskrifter på forskellige retter, som kan nydes til aftensmad. Og det er som sagt både nem og sund aftensmad, aftensmad med familien, aftensmad på 30 minutter eller andre gode ideer til aftensmaden.

Idéer til nem og sund aftensmad

De fleste madopskrifter her på siden, vil nok ikke gå under kategorien “Sund aftensmad”. Det skal dog siges at jeg sjældent bruger piskefløde i sovsen, og gerne nyder en lille salat ved siden af retten. Så jeg vil heller ikke kalde maden for direkte usund.

Nem aftensmad

De fleste opskrifter her på hjemmesiden er forholdsvis nemme at lave. I en travl hverdag hvor der skal hentes børn, laves lektier, gøres rent, vaske tøj osv., der har man ikke tid til at bruge flere timer i køkkenet. Derfor er de fleste opskrifter utrolig nemme at lave. Men nem aftensmad kan bestemt også smage godt.

Billig aftensmad

“Billigt” er et vidt begreb, og hvad der er billigt for dig er ikke nødvendigvis billigt for andre. Men jeg er enlig far på fuld tid, så pengene vokser ikke på træerne. Derfor holder jeg mit madbudget forholdsvis lavt i hverdagen, og spiser lidt mere lækker aftensmad i weekenden eller når jeg har gæster.