Hakkebøf med Bløde Løg

Bløde Løg

Bløde løg er blot en af mange måder at tilberede sine løg på. Det er nok også den mest benyttede, lige foran ristede løg og syltede rødløg.

De fleste kender de bløde løg fra den gode gamle klassiker, Hakkebøf med bløde løg, brun sovs og kartofler. Men de kan også sagtens benyttes i en bøfsandwich, burger, mørbradbøffer osv.

Der er flere måder at lave sine bløde løg. Nogen vil gerne have dem helt brune, så de begynder at karamellisere, og andre vil gerne have dem bløde uden at de tager farve. Valget er op til kokken, og det er kun stegetiden som afgør hvilken version du vil ha.

Hakkebøf med Bløde Løg

Bløde Løg

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 5 stk. store hvide løg (zittauerløg)
  • 50 g. smør
  • 1 spsk. honning eller sukker (Valgfrit)

Fremgangsmåde

  • Start med at pille dine løg, dele dem på langs og skære dem i tynde skiver.
  • Varm en pande op med smør og steg dine løgskiver i 15-20 minutter ved medium varme.
  • Valgfrit: Tilsæt sukker/honning til de bløde løg og lad det hele stege i et par minutter yderligere, så løgende begynder at karamellisere.
  • Når de bløde læg har den ønskede farve, tages de af varmen og serveres til det de skal bruges til.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

 

   
   
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*