Drinksopskrifter

28 opskrifter i denne kategori

Flotte drinks og cocktails er noget man forbinder med ferien sydpå, men hvorfor ikke lave dem selv og servere for sine gæster? Herunder finder du et bredt og varieret udvalg af drinksopskrifter på kendte og klassiske cocktails. Hver opskrift indeholder en detaljeret trin-for-trin-guide til, hvordan du tilbereder de perfekte drinks.

Fra klassiske cocktails som en Manhattan eller en Old Fashioned til forfriskende sommerdrinks som Mojitos og Margaritas. Jeg har samlet et væld af opskrifter for enhver smag og lejlighed. Udforsk udvalget af drinksopskrifter for at finde den perfekte drik til din næste fest, middag eller hyggeaften.

Er du ny indenfor verdenen af mixology? Ingen grund til bekymring, der er også mange lette drinksopskrifter, som hjælper dig med at komme i gang. Fra simpelt til sofistikeret, hver opskrift er designet til at guide dig gennem processen og inspirere dig til at skabe dine egne drinks-kreationer.

Og for de af jer, der foretrækker alkoholfrie drikke, indeholder kategorien også et stort udvalg af lækre og innovative mocktailopskrifter. Du behøver ikke at gå på kompromis med smag, bare fordi du vælger alkoholfrit.

Tilføj et strejf af elegance og sjov til din næste samling med vores samling af drinksopskrifter. Lad os dykke ned i verdenen af fantastiske smagsoplevelser!

Hvad er forskellen på en Drink og en Cocktail?

Der er ingen forskel på de to. De er begge en blanding af drikkelige væsker, blandet med mindst én slags alkohol. Og det sidste er så ikke helt korrekt, for man kan godt kalde en drink for “Virgin”, som betyder at den er alkoholfri.

Normalt vil man sige, at en cocktail indeholder flere ingredienser end en drink, men omvendt indeholder flere cocktails kun 2 ingredienser.

Tit bliver ordet “Drink” brugt synonymt med “Longdrink”, som er en drink med meget sodavand eller juice, f.eks en Rom & Cola.

HVILKE VÆRKTØJ SKAL MAN I BAREN NÅR MAN SKAL LAVE DRINKS OG COCKTAILS?

Der findes både krævende og de mere simple drinks, men de kræver for det meste altid forskellige værktøjer og redskaber når man skal lave den. Dem vil jeg fortælle lidt om i dette afsnit.

Shaker:

Nogen drinks skal rystes/blandes godt og kræver derfor en shaker, men man kan til nød benytte en lang ske.

Strainer:

En strainer er en lille si, som man kan benytte til at filtrere din cocktails inden servering.

Lang cocktailske:

En lang cocktailske er næsten uundværlig. Med den kan du nemt blande dine lækre longdrinks, uden at stikke hele hånden ned i de højre glas.

Muddler:

En muddler er også et meget brugt redskab i baren, f.eks når man laver Mojito. Muddleren bruges til at presse saft/smag ud af f.eks citrusfrugter.

Jigger:

En jigger er et lille målebæger, så du nemt kan måle spiritussen op.

Andre redskaber:

Der findes mange andre redskaber, som man kan fylde barskabet op med, men med ovenstående værktøj, når du langt.

Skulle jeg nævne andre, kunne det være:

– Isske
– Isspand
– Istang
– Is knuser
– Is cutter
– Peeler
– Tyndskræller
– Barkniv
– Absint ske
-Forskellige drinks- og cocktailglas