PersillePesto

Persillepesto

Persillepesto smager skønt på et stykke ristet franskbrød, i en sandwich eller sammen med en gang pasta. Pestoen er super nem at lave og har man persille i urtehaven, er det ingen sag at lave derhjemme.

PersillePesto

Persillepesto

Ingen bedømmelser endnu
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 1 glas

Ingredienser

  • 1 bundt persille
  • dl. olie (solsikke, raps eller oliven)
  • 40 g. revet parmesanost
  • 2 fed hvidløg
  • 30 g. solsikkekerner
  • ½ tsk. salt

Fremgangsmåde

  • Vask din persille godt, riv osten og pil dine hvidløg.
  • Derefter rister du dine solsikkekerne på en varm pande.
  • Kom alle ingredienser op i en blender og blend det til det har den ønskede konsistens.
  • Smag til med salt og evt. lidt citronsaft.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*