• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Vielskermad.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Forret
    • Frokost
      • Madpakke idéer
    • Aftensmad
      • Gryderet
      • Kød
      • Suppe
      • Vegetar
    • Bagværk
      • Kager
        • Mug Cake (Kage i Kop)
      • Brød & Boller
      • Småkager
    • Dessert
      • Is
    • Drikkelse
      • Varme drikke
      • Drink & Cocktails
      • Smoothies
      • Kolde drikke
    • Tilbehør
      • Sovser
      • Dip & Dressing
        • Pesto
      • Salater
      • Snack
  • Artikler
    • Anmeldelser
    • Leksikon
  • Om siden
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Alle Opskrifter
    • Måltidskasser

Sovser

Er man til god gammeldags mad, så kommer man ikke uden om sovsen - og rigeligt af den. Der findes mange forskellige opskrifter på sovs og saucer, og vi har samlet de bedste af dem her på siden.

Sur-sød sovs

Sur-sød sovs

Sur-sød sovs er en klassiker fra kinesiske restauranter grillbarer. Sammen med ris og indbagt kylling, rejer og svin, kan man hurtigt for spist sig til lidt af en mavepine - det gør jeg i hvert fald. ...

Læs Mere

Rødvinssauce

Rødvinssauce

Hjemme hos os er det oftest bearnaise eller brun sovs der serveres til maden. Men skal der serveres noget lækkert kød fra en god udskæring, f.eks oksemørbrad, så laver jeg en god rødvinssauce. Det er ...

Læs Mere

Dulce De Leche

Dulce De Leche

Dulce De Leche er et fint ord for karamel sauce eller creme. Ja det er faktisk den nemmeste måde at lave en karamel på, da man kun skal bruge en enkel ingrediens, som man enten kan købe eller lave ...

Læs Mere

Barbecue Sauce

Barbequesauce

Barbecue sauce er super lækkert og bruges til mange forskellige ting. Især om sommeren, hvor man griller meget, er barbecue uundværligt, da den ofte bruges som marinade til sit kød. Men saucen bruges ...

Læs Mere

Creme Anglaise

Creme Anglaise

Crème anglaise er et fint navn for en kold vanilje creme eller vaniljesovs om man vil. Den smager super godt og passer perfekt til friske frugter og bær. Den kan også bruges til andre ting, men det ...

Læs Mere

Bearnaise Sauce

hjemmelavet Bearnaise Sauce

Bearnaise Sauce er en sand klassiker i det franske køkken. Herhjemme bliver den også spist i store mængder - desværre bare ikke hjemmelavet, men som købe-sauce. Det er utroligt synd, da hjemmelavet ...

Læs Mere

Andesauce

Andesauce

Når det er jul, vil man gerne gør lidt ekstra ud af julemiddagen. Og er der noget som kan ødelægge en god middag, så er det andesaucen. Hvis din sauce ikke smager af nok, så kan det ødelægge en hel ...

Læs Mere

Gastrik

Gastrik opskrift

Gastrik er en karamelliseret vineddike-sirup, som er super god til at justere smagen når man laver saucer, supper eller sammenkogte gryderetter. Når man laver sovs, kan det nogen gange være svært at ...

Læs Mere

Millionbøf

Millionbøf

Millionbøf er noget vi alle kender og har fået som barn. Typisk blev den serveret med kartoffelmos og rødbeder, men spaghetti eller ris er også en mulighed. Mange forveksler millionbøf med ...

Læs Mere

Hollandaise Sauce

Saucer

Hollandaise Sauce er en af mine personlige favoritter blandt saucer. Den går godt sammen med mange forskellige retter, heriblandt fisk. Men der hvor jeg oftest spiser hollandaise, er faktisk til ...

Læs Mere

Chokoladesovs

Chokoladesovs

Chokoladesovs, eller chokoladesauce hvis man skal være fin på den, er noget de fleste elsker. Det kan bruges som tilbehør eller pynt på utrolig mange ting. Pandekager og flødeis er blandt favoritterne ...

Læs Mere

Spaghetti med Kødsovs

Kødsovs

Spaghetti med kødsovs er en sikker vinder i de fleste hjem, både hos børn og voksne. Børn elsker det og kokken synes det er super nemt at lave - en Win-Win situation :) Det gode med kødsovs er at ...

Læs Mere

Persillesovs

Persillesovs

Persillesovs er en gammel og klassisk sovs, som oftest serveres til f.eks. stegt flæsk eller en stegt rødspætte. Der findes flere slags persille herhjemme, men når man skal lave persillesovs, er ...

Læs Mere

Mornaysauce

Mornaysauce

Mornaysauce kan bruges til mange forskellige retter, men der hvor den oftest benyttes, er i den hjemmelavede lasagne, hvor den er en vigtig ingrediens. Der er mange som tager fejl af Mornaysauce og ...

Læs Mere

Primary Sidebar

Følg os på Facebook

Om Vielskermad.dk

Mit navn er Kim Jørgensen, og jeg bor alene sammen med min datter Cilje.

En af mine helt store passioner er mad, og jeg elsker at inddrage min datter når der skal eksperimenteres og afprøves nye opskrifter i køkkenet.

Jeg har startet Vielskermad.dk fordi jeg gerne vil dele ud af mine erfaringer og komme med tips/tricks til køkkenet. Mere om mig →

Siden ejes og drives af SearchMore.dk | CVR: 29097933 | Møllevangen 9, 4281 Gørlev | Mail: kontakt@searchmore.dk