Bacon i Airfryer

Bacon i Airfryer

Hvis du lige som jeg har en airfryer i dit køkken, så laver du sikkert de fleste ting i den – det gør jeg i hvert fald. Og det gælder også bacon. Det er nemlig utroligt nemt og hurtigt at lave bacon i airfryeren – og så sviner det ikke nær så meget som hvis du steger det på panden.

Bacon i Airfryer

Bacon i Airfryer

Ingen bedømmelser endnu
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 10 minutter
Kalorier: 548kcal

Ingredienser

  • Bacon i skiver

Fremgangsmåde

  • Læg baconskiverne i airfryerens kurv i ét enkelt lag. Sørg for, at skiverne ikke overlapper hinanden for meget, da dette kan forhindre dem i at blive sprøde.
  • Giv dem ca. 8-9 minutter ved 180 grader. Tiden kan variere afhængigt af tykkelsen af baconskiverne og din specifikke airfryer-model. Hold øje med baconen for at sikre, at den ikke bliver for mørk.
  • Efter 8-10 minutter, tjek baconen. Hvis den ikke er så sprød, som du ønsker, kan du give den et par minutter mere.

Næringsindhold

Næringsindhold
Bacon i Airfryer
Mængde pr. portion
Kalorier
548
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Tips til bacon i airfryer

  • Fedtdræning: En af fordelene ved at bruge en airfryer er, at fedtet fra baconen drænes væk, hvilket resulterer i en mindre fedtet bacon.
  • Mængde: Hvis du ønsker at stege en større mængde bacon, kan du gøre det i portioner. Undgå at overfylde airfryeren.
  • Rengøring: Rengør din airfryer efter brug for at fjerne fedt og rester. Dette vil forlænge levetiden på din enhed og sikre, at din mad ikke får en gammel fedtsmag.

At stege bacon i en airfryer er en fantastisk måde at få sprød bacon på uden alt det rod og fedt, der følger med traditionelle stegemetoder.

Kan man lave bacon i en almindelig ovn?

Hvis du ikke har en airfryer, kan du sagtens lave bacon i din almindelige ovn. Her skal skiverne ha ca. 15 minutter ved 200 grader. Men lige som med en airfryer, så er der også forskel på hvordan en nyere og en ældre ovn varmer, så hold øje med baconen undervejs.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*