Pad Thai med Kylling

Pad Thai med Kylling

Pad Thai med Kylling er en lækker og autentisk thailandsk ret, der kombinerer de friske smagsnuancer fra det sydøstasiatiske køkken. Denne populære gadekøkken-klassiker er kendt for sin enkle, men fortryllende kombination af friske ingredienser og aromatiske saucer.

Hovedingrediensen i Pad Thai er de tynde risnudler, der koges til perfektion og absorberer smagene fra den aromatiske sauce. De sauterede kyllingestykker bliver møre og saftige, mens den sprøde tekstur af bønnespirer og peanuts giver retten ekstra knas.

Pad Thai med Kylling er ikke kun en fest for smagsløgene, men også en simpel ret at tilberede derhjemme. Den vil med sikkerhed imponere dine gæster og bringe et strejf af Thailand ind i dit køkken. Server med frisk koriander, limebåde og chili for at fuldende oplevelsen.

Pad Thai med Kylling

Pad Thai med Kylling

Ingen bedømmelser endnu
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g. kyllingebryst
  • 350 g. risnudler
  • 1 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 pk. bønnespire
  • 4 stk. gulerødder
  • 3 stk. forårsløg
  • 1 stk. peberfrugt
  • ¼ stk. chili
  • 2 spsk. peanuts, grofthakkede
  • 2 stk. æg

Sauce

  • 3 spsk. limesaft
  • 3 spsk. soja
  • 3 spsk. fishsauce
  • 1 spsk. eddike
  • 1 dl. brun farin
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. revet ingefær
  • 1 spsk. chilisauce (valgfrit)
  • 1 spsk. olie til stegning

Fremgangsmåde

  • Kog risnudlerne efter pakkens anvisning. Når de er færdige, skal de skylles under koldt vandt, da de hurtigt får for meget.
  • Skær kyllingebryst i tynde strimler.
  • Skyl og skræl diverse grøntsager. Gulerødder og peberfrugt skæres i tynde strimler, løg og chili hakkes fint og forårsløg skæres i skiver á ca. 1 cm.
  • Alle ingredienser til saucen blandes sammen i en lille skål.
  • Steg kyllingestykkerne på en varm pande med olie. De skal have 5-6 minutter, derefter tages de af og hældes op i en skål eller på en tallerken.
  • På samme pande steger du peberfrugt og løg i et par minutter, hvorefter du tilsætter gulerødder, hakket chili og hvidløg. Steg videre i et par minutter.
  • Pisk dine æg i en kop eller dyb tallerken og hæld dem over grøntsagerne. Steg videre ved medium varme, rør lidt rund undervejs.
  • Når æggemassen er helt tilberedt og ligner røræg, tilsættes saucen. Steg videre i et par minutter mens du røre rundt i retten.
  • Til sidst tilsættes kylling, bønnespire, hakkede peanuts og forårsløg. Steg din Pad Thai i 2-3 minutter, så det hele bliver blandet godt sammen inden der serveres.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*