Mimosa

Mimosa

En Mimosa er en cocktail lavet af appelsinjuice og mousserende vin, normalt champagne. Denne cocktail blev først lavet i Paris i 1925 på Hotel Ritz af bartenderen Frank Meier. Den blev opkaldt efter den gule blomst, mimosa, på grund af dens farve, som minder om blomsten.

Mimosaen er en populær brunch-cocktail og er kendt for sin lette og forfriskende smag. Den serveres normalt i et champagneglas eller et vinglas og pyntes ofte med en skive appelsin eller en lille kvist af mimosa-blomsten.

Mimosa
Opskrift på

Mimosa

Tryk på stjernerne og bedøm opskriften

Ingen bedømmelser endnu
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 2 minutter
Antal: 1 cocktail

Ingredienser

  • 8 cl. appelsinjuice
  • 8 cl. champagne eller cava

Fremgangsmåde

  • Hæld champagne og appelsinjuice i et champagneglas, og server. Mere simpelt kan det vist ikke blive.

Noter

Det det er halvt af hver ingrediens, er det nemt at ændre målene hvis man benytter et større glas.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Prøv også disse opskrifter:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*