Chokoladesovs

  • Antal: 4 dl.
  • Personer: -
  • Forberedelse: 5m
  • Tilberedning: 15m
  • Samlet tid: 20m
Gennemsnitlig karakter

(5 / 5)

5 5 2
Anmeld denne opskrift

2 stk anmeldelser

Chokoladesovs, eller chokoladesauce hvis man skal være fin på den, er noget de fleste elsker. Det kan bruges som tilbehør eller pynt på utrolig mange ting. Pandekager og flødeis er blandt favoritterne når der skal spise chokoladesovs.

Mange tror fejlagtigt at chokoladesovs er svært at lave, men det er det bestemt ikke. Men to ingredienser bliver det vist ikke mere simpelt.

Ingredienser

  • 3 dl. piskefløde
  • 200 g. mørk chokolade (Min. 50%)

Sådan laver du Chokoladesovs

Trin 1

Hak chokolade i små stykker.

Trin 2

Hæld piskefløde op i en gryde sammen med den hakkede chokolade.

Trin 3

Varm fløden op så chokoladen smelter. Den er klar når chokoladesovsen er jævn og fin.

Chokoladesovsen er bedst når den serveres lun. Man kan sagtens lave den dagen i forvejen og så varme den op i f.eks mikroovnen inden servering.

Ingredienser:,

Kommentar (1)

  1. udgivet af Rikke on marts 30, 2018

    Utrolig lækker chokoladesovs og super nem at lave

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *