Chokoladesovs

Chokoladesovs

Chokoladesovs, eller chokoladesauce hvis man skal være fin på den, er noget de fleste elsker. Det kan bruges som tilbehør eller pynt på utrolig mange ting. Pandekager og flødeis er blandt favoritterne når der skal spise chokoladesovs.

Mange tror fejlagtigt at chokoladesovs er svært at lave, men det er det bestemt ikke. Med to ingredienser bliver det vist ikke meget mere simpelt.

Chokoladesovs

Chokoladesovs

3.77 fra 13 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 dl.

Ingredienser

  • 3 dl. Piskefløde
  • 200 g. Mørk chokolade, min 50%

Fremgangsmåde

  • Hak chokolade i små stykker.
  • Hæld piskefløde op i en gryde sammen med den hakkede chokolade.
  • Varm fløden op så chokoladen smelter. Den er klar når chokoladesovsen er jævn og fin.

Noter

Chokoladesovsen er bedst når den serveres lun. Man kan sagtens lave den dagen i forvejen og så varme den op i f.eks mikroovnen inden servering.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
   
   
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*