Chokoladesovs, eller chokoladesauce hvis man skal være fin på den, er noget de fleste elsker. Det kan bruges som tilbehør eller pynt på utrolig mange ting. Pandekager og flødeis er blandt favoritterne når der skal spise chokoladesovs.
Mange tror fejlagtigt at chokoladesovs er svært at lave, men det er det bestemt ikke. Med to ingredienser bliver det vist ikke meget mere simpelt.
Ingredienser
- 3 dl. Piskefløde
- 200 g. Mørk chokolade, min 50%
Fremgangsmåde
- Hak chokolade i små stykker.
- Hæld piskefløde op i en gryde sammen med den hakkede chokolade.
- Varm fløden op så chokoladen smelter. Den er klar når chokoladesovsen er jævn og fin.
Noter
Chokoladesovsen er bedst når den serveres lun. Man kan sagtens lave den dagen i forvejen og så varme den op i f.eks mikroovnen inden servering.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.