Chokolademousse

  • Personer: 4
  • Forberedelse: 30m
  • Tilberedning: 30m
  • Samlet tid: 60m
Gennemsnitlig karakter

(3.8/5)

3.8/5 5 8
Anmeld denne opskrift

8 stk anmeldelser

Jeg lagde for noget tid siden en opskrift op med hvid chokolademousse med passionsfrugt, men har efterfølgende fået et par mails med spørgsmål om hvor opskriften på almindelig chokolademousse er. Så den kommer her.

Ingredienser

  • 150 g. chokolade efter eget valg
  • 4 æggeblommer
  • 2 spsk. sukker
  • ½ tsk. revet appelsinskal
  • 3 dl. piskefløde

Sådan laver du Chokolademousse

Trin 1

Hak chokoladen i små stykker og smelt den i et vandbad.

Trin 2

Pisk æggeblommerne med sukker og appelsinskal, til du får en luftig æggesnaps.

Trin 3

Hæld den smeltede chokolade op i æggesnapsen under omrøring.

Trin 4

Pisk fløden til skum og vend æggesnapsen heri.

Trin 5

Hæld chokolademoussen op i en skål eller dessertglas, og stil dem på køl i minimum 30 minutter - gerne et par timer.

Trin 6

Serveres evt. med flødeskum og friske bær.

Kommentarer (2)

  1. udgivet af Marcus on marts 28, 2019

    HEJ
    Man kam ikke ordenligt se hvor mange personer det er beregnet til.
    Det er heler ikke let at lave, det tog os 2 meget hårde og lange timer at lave.
    Vi måtte lave det Om to gange pga din opskrift ikke passede.

      Svar
    • udgivet af Kim on marts 29, 2019

      Hej Marcus,
      Der står øverst at det er til 4 personer.
      Jeg ved ikke hvad du/i har gjort forkert, men opskriften passer skam – jeg har lavet den flere gange.

        Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *