Chokolademousse

  • Personer: 4
  • Forberedelse: 30m
  • Tilberedning: 30m
  • Samlet tid: 60m
Gennemsnitlig karakter

(0/5)

0/5 5 0
Anmeld denne opskrift

0 stk anmeldelser

Jeg lagde for noget tid siden en opskrift op med hvid chokolademousse med passionsfrugt, men har efterfølgende fået et par mails med spørgsmål om hvor opskriften på almindelig chokolademousse er. Så den kommer her.

Ingredienser

  • 150 g. chokolade efter eget valg
  • 4 æggeblommer
  • 2 spsk. sukker
  • ½ tsk. revet appelsinskal
  • 3 dl. piskefløde

Sådan laver du Chokolademousse

Trin 1

Hak chokoladen i små stykker og smelt den i et vandbad.

Trin 2

Pisk æggeblommerne med sukker og appelsinskal, til du får en luftig æggesnaps.

Trin 3

Hæld den smeltede chokolade op i æggesnapsen under omrøring.

Trin 4

Pisk fløden til skum og vend æggesnapsen heri.

Trin 5

Hæld chokolademoussen op i en skål eller dessertglas, og stil dem på køl i minimum 30 minutter - gerne et par timer.

Trin 6

Serveres evt. med flødeskum og friske bær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *