Tomatsuppe

Tomatsuppe

Tomatsuppe er super lækkert og utroligt nemt at lave. Tomatsuppeserveres ofte som forret, men kan også sagtens serveres som natmad eller som en lille snack/mellemmåltid. Personligt har jeg altid noget hjemmelavet tomatsuppe med i tasken, når jeg er ude og fiske om vinteren. Det smager dejligt, mætter godt og giver dig varmen. Tre fluer med et smæk ?

Tomatsuppe
Opskrift på

Tomatsuppe

Tryk på stjernerne og bedøm opskriften

4.50 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 4 personer

Udstyr

  • Blender

Ingredienser

  • 25 g. Smør
  • 1 stk. Løg i tern
  • 1 fed. Grofthakket hvidløg
  • tsk. Salt
  • 1 tsk. Sukker
  • 2-3 stk. Gulerødder i små stykker
  • 1 ds. Hakkede tomater
  • 1 tsk. Tørret basilikum
  • 8 dl. Grøntsagsbouillon

Fremgangsmåde

  • Svits løg, hvidløg, salt og sukker i ca. 2 min. i en tykbundet gryde.
  • Tilsæt de øvrige ingredienserne og kog ved svag varme og under låg i ca. 20-25 min., indtil gulerødderne er møre.
  • Hæld suppen op i en blender, og blend det hele ved højeste hastighed i ca. 1 minut, indtil suppen er helt glat.
  • Hæld tomatsuppen tilbage i gryden og kog den under låg i ca. 10 minutter.
  • Smag tomatsuppen til og server straks med brød eller flutes.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*