Græskarsuppe
- Ret: Aftensmad, Hovedret, Supper
- Sværhedsgrad: Normal
-
Tilføj til favoritter
- Personer: 4
- Forberedelse: 10m
- Tilberedning: 25m
- Samlet tid: 35m
Gennemsnitlig karakter
(3.7/5)
3 stk anmeldelser
Græskarsuppe smager super godt, og så er det forholdsvis nemt at lave. Det kræver mere eller mindre blot en god gang lækre grøntsager og lidt tålmodighed med at skære dem alle ud.
Skyl græskaren og del den på midten. Tag kernerne ud med en ske og skær græskar (med skræl) i grove tern. Skyl og skær de øvrige grøntsager i tern. Sauter grøntsager, chili og ingefær i en gryde med varm olie, i 2-3 minutter ved middelhøj varme. Hæld grøntsagsbouillon i gryden, så det næsten dækker grøntsagerne. Læg låg på gryden og lad det koge i ca. 20 minutter. Blend suppen til den er helt glat og cremet, og tilsæt fløden stille og roligt imens. Smag til med salt, peber og citronsaft. Serveres med lidt creme fraiche og bacontern, evt. sammen med et stykke rugbrød.Ingredienser
Sådan laver du en Græskarsuppe
Trin 1
Trin 2
Trin 3
Trin 4
Trin 5
Trin 6
Trin 7
Trin 8
INFO: Folk kan blive lidt forvirret når suppen også bliver kaldt Hokkaidosuppe, men det er det samme. Navnet kommet af at man bruger Hokkaido-græskar.