Proteinpandekager, er et sundt, men stadig lækkert, alternativ til almindelige pandekager. Proteinpandekager fungere supergodt som morgenmad, eller som en snack efter træningen. Herunder finder du en lækker opskrift på proteinpandekager med banan og selvfølgelig proteinpulver.
Ingredienser
- 1 stk. Banan
- 2 stk. Æg
- 50 g. Havregryn
- 2 spsk. Hvedemel
- 50 g. Proteinpulver efter eget valg
- 1½ dl. Mælk
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Vaniljepulver
Fremgangsmåde
- Mos bananen i en skål. Brug evt. en gaffel eller stavblender.
- Tilsæt æg og havregryn, og mix det godt sammen med en stavblender eller håndmikser.
- Tilsæt mælk, mel, proteinpulver, bagepulver og vaniljepulver, og bland det hele godt sammen.
- Bag pandekagerne på en varm pande.
- Pandekagen er klar til at blive vendt med en pallet, når der ikke er mere rå/våd dej at se. Pandekagen steges færdig på den anden side, indtil den er gyldenbrun.
- Server dem lune med bær eller frugter på.
Næringsindhold
Næringsindhold
Proteinpandekager med banan
Mængde pr. portion
Kalorier
117
% Daglig værdi*
Fedt
3.3
g
4
%
Kulhydrater
10
g
3
%
Protein
6
g
10
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
Andre opskrifter på pandekager: Amerikanske Pandekager // Bananpandekager // Almindelige Pandekager
Hvor mange kalorier og hvor mange gram proteiner er der i det hele