bananpandekager opskrift

Bananpandekager

Bananpandekager er et sundt alternativ til de almindelige tynde pandekager. Bananen giver en naturlig sødme, og der skal derfor ikke tilsættes sukker eller andre sødestoffer. Bananpandekager minder meget om proteinpandekager, der er dog ikke proteinpulver i.

bananpandekager opskrift

Bananpandekager

4.60 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 2 personer
Kalorier: 858kcal

Ingredienser

  • 2 stk. Bananer, overmodne
  • 3 stk. Æg
  • 1 dl. Havregryn
  • 1 dl. Mel Hvede, mandel, graham e.l
  • ½ tsk. Vaniljepulver
  • 1 knsp. Salt
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde

  • Mos bananerne godt og blandt dem sammen med resten af ingredienserne
  • Varm en pande godt op og kom lidt smør på.
  • Kom dej på panden med en spiseske, så du får nogen passende pandekager. De skal være lidt tykke og ikke særlig store.
  • Steg dem på begge sider og server dem straks de er færdige.

Ernæring

Kalorier: 858kcal | Kulhydrater: 139g | Protein: 33g | Fedt: 21g
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Andre opskrifter på pandekager: Amerikanske Pandekager // Proteinpandekager // Almindelige pandekager


Som tilbehør vil jeg anbefale en god klat skyr, nødder, friske bær eller frugt, og de er derfor perfekte som morgenmad. Man kan dog også hælde lidt sirup eller honning over, hvis man har en sød tand.

   
   
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*