Bananpandekager

  • Personer: 2
  • Forberedelse: 5m
  • Tilberedning: 30m
  • Samlet tid: 35m
Gennemsnitlig karakter

(5/5)

5/5 5 2
Anmeld denne opskrift

2 stk anmeldelser

Bananpandekager er et sundt alternativ til de almindelige tynde pandekager. Bananen giver en naturlig sødme, og der skal derfor ikke tilsættes sukker eller andre sødestoffer. Bananpandekager minder meget om proteinpandekager, der er dog ikke proteinpulver i.

Ingredienser

  • 2 stk. modne bananer
  • 3 stk. æg
  • 1 dl. havregryn
  • 1 dl. mel (hvede, mandel, graham e.l)
  • ½ tsk. vanilje
  • 1 knsp. salt
  • Smør til stegning

Sådan laver du Bananpandekager

Trin 1

Mos bananerne godt og blandt dem sammen med resten ag ingredienserne.

Trin 2

Varm en pande godt op og kom lidt smør på.

Trin 3

Kom dej på panden med en spiseske, så du får nogen passende pandekager. De skal være lidt tykke og ikke særlig store.

Trin 4

Steg dem på begge sider og server dem straks de er færdige.

Som tilbehør vil jeg anbefale en god klat skyr, nødder, friske bær eller frugt, og de er derfor perfekte som morgenmad. Man kan dog også hælde lidt sirup eller honning over, hvis man har en sød tand.

Næringsindhold for hele portionen:
Kalorier: 858
Kulhydrater: 139 g.
Fedt: 21 g.
Protein: 33 g.
Sukker: 43 g.

Ovenstående tal er for hele opskriften, når der bruges hvedemel. Bruger man mandelmel eller grahamsmel, ændre tallene sig nok lidt.

Forfatter af denne opskrift

Alle opskrifter fra Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *