Grillede majskolber

Grillede majskolber

Grillede majskolber smager super lækkert, som tilbehør til steaks, grillspyd eller andet kød. Normalt griller man sine majskolber direkte på grillen, men jeg gør det lidt anderledes. Se min version af grillede majs herunder.

Grillede majskolber

Grillede majskolber

4 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 4 personer

Udstyr

  • Grill

Ingredienser

  • 4 stk. Majskolber
  • 50 g. Smør
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  • Fjern blade og silketråde fra majskolberne.
  • Nu skal du have pakket majskolberne enkeltvis ind i staniol, sammen med en god spsk. smør, samt salt og peber.
  • Læg dem på den varme grill i ca. 20 minutter, hvor du vender dem undervejs. Men pas på at det varme smør ikke render ud.
  • Nu pakkes majskolberne ud og lægges direkte på risten, hvor de grilles færdige i ca. 15 minutter. Husk at vende dem undervejs.
  • De grillede majs serveres med det samme de er færdige. Velbekomme.

Noter

Grunden til at jeg vælger at grille dem i smør først, er at majskolberne suger noget af det smeltede smør til sig, som gør at de grillede majs bliver ekstra saftige og lækre.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
   
   
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*