Grillede majskolber smager super lækkert, som tilbehør til steaks, grillspyd eller andet kød. Normalt griller man sine majskolber direkte på grillen, men jeg gør det lidt anderledes. Se min version af grillede majs herunder.
Udstyr
- Grill
Ingredienser
- 4 stk. Majskolber
- 50 g. Smør
- Salt & peber
Fremgangsmåde
- Fjern blade og silketråde fra majskolberne.
- Nu skal du have pakket majskolberne enkeltvis ind i staniol, sammen med en god spsk. smør, samt salt og peber.
- Læg dem på den varme grill i ca. 20 minutter, hvor du vender dem undervejs. Men pas på at det varme smør ikke render ud.
- Nu pakkes majskolberne ud og lægges direkte på risten, hvor de grilles færdige i ca. 15 minutter. Husk at vende dem undervejs.
- De grillede majs serveres med det samme de er færdige. Velbekomme.
Noter
Grunden til at jeg vælger at grille dem i smør først, er at majskolberne suger noget af det smeltede smør til sig, som gør at de grillede majs bliver ekstra saftige og lækre.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.