Omelet

  • Personer: 1
  • Forberedelse: 5m
  • Tilberedning: 15m
  • Samlet tid: 20m
Gennemsnitlig karakter

(0/5)

0/5 5 0
Anmeld denne opskrift

0 stk anmeldelser

Ingredienser

  • 2 æg
  • 4 spsk. piskefløde
  • 25 g. revet ost
  • Salt og peber
  • Smør eller olie til stegning
  • 2 spsk. hakket purløg
  • Fyld:
  • Ristede eller kogte grøntsager efter eget valg.
  • Evt. skinke eller pølsetern

Sådan laver du en omelet

Trin 1

Pisk æg og fløde sammen i en skål.

Trin 2

Tilsæt revet ost, purløg, salt og peber, og bland det hele godt sammen.

Trin 3

Varm en pande op på mellem varme og smelt lidt smør på den. Hæld æggeblandingen op på den og lad den stå.

Trin 4

Når omeleten begynder at stivne og blive svampet, lægges fyldet på den ene halvdel, hvorefter omeleten foldes sammen.

Trin 5

Efter yderligere 5 minutter, er omeleten klar til servering. Skal du lave mere end en, kan du sætte dem i ovnen efterhånden som de bliver færdige. Sæt den på 75 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *