Flødekartofler

  • Personer: 4
  • Forberedelse: 25m
  • Tilberedning: 60m
  • Samlet tid: 1:25 h
Gennemsnitlig karakter

(5/5)

5/5 5 1
Anmeld denne opskrift

1 stk anmeldelser

Flødekartofler er én af favoritterne, når det drejer sig om tilbehør til kød. Mange forbinder de flødestuvede kartofler med 80´erne, men det er en ret som aldrig går af mode i Danmark. Flødekartofler er lette at lave, kræver ikke ret mange ingredienser og så smager det super lækkert.

Ingredienser

  • 1 kg. kartofler
  • 1 løg
  • ½ l. fløde
  • Salt & Peber

Sådan laves Flødekartofler

Trin 1

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.

Trin 2

Pil og hak løget fint.

Trin 3

Fordel kartoffelskiverne i et ildfast fad, sammen med løget.

Trin 4

Krydre kartoflerne med salt og peber, og hæld fløde henover.

Trin 5

Stil fadet i ovnen ved 180-200 grader og bag det i ca. 60 minutter eller til kartoflerne er møre.

Trin 6

Herefter er flødekartofler klar til servering.

Tip: Er man til hvidløg, kan man presse og tilsætte 1-2 fed i retten.

Ingredienser:, , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *