Spinatpandekager

Spinatpandekager

Spinatpandekager er et sundt, men lækkert, alternativ til almindelige madpandekager/tortillas. De grønne pandekager gør det også sjovere for børnene at spise deres aftensmad.

Spinatpandekager

Spinatpandekager

5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 75 g. frisk spinat
  • 3 stk. æg
  • 4 dl. mælk
  • 150 g. hvedemel
  • salt og peber
  • smør til stegning

Fremgangsmåde

  • Vask den friske spinat grundigt, så der ikke er jord og små dyr på bladende.
  • Kom spinaten i en blender, sammen med alle de andre ingredienser.
  • Blend det hele godt sammen, så du får en glat flydende dej.
  • Bag spinatpandekagerne på en stegepande med lidt smør på.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Spinatpandekager med fyld

Spinatpandekager servere, lige som med tortillas, med forskellige former for fyld. Herhjemme serveres de ofte med salat, majs, asparges, krydret og stegt kylling og med en lækker hjemmelavet dressing ovenpå. Men man kan spise lige hvad man vil i dem. Andre forslag kunne være:

  • Salat med stegt kebab og creme fraiche-dressing
  • Varmrøget laks og hytteost
  • Krydret oksekød med revet ost og lidt dressing

Ja mulighederne er mange.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*