• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Vielskermad.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Forret
    • Aftensmad
      • Gryderet
      • Kød
      • Suppe
    • Bagværk
      • Kager
      • Brød & Boller
      • Småkager
    • Dessert
      • Is
    • Kolde drikke
      • Drink & Cocktails
    • Tilbehør
      • Sovser
  • Artikler
  • Om siden
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Alle Opskrifter
    • Måltidskasser
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook

Naanbrød

Gå til opskrift Udskriv

Denne velsmagende og nemme opskrift på naanbrød uden gær, tager kun 25 minutter at lave og der skal kun bruges 4 ingredienser.

Når du først har prøvet denne opskrift én gang, vil du med garanti aldrig købe færdiglavede naanbrød i det lokale supermarked igen. De er nemlig lette, luftige og super nemme at lave. Og så kan børnene også være med i køkkenet.

Brødende går godt sammen med krydrede retter som f.eks butter chicken eller indisk karry, men kan også spise som en lille snack, som du dypper i f.eks hummus eller tzatziki.

Naanbrød opskrift

Naanbrød

Super nem opskrift på traditionelle indiske naanbrød, som kun tager ca. 25 minutter at lave.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 6 stk.
Kalorier: 177kcal

Ingredienser

  • 250 g. hvedemel
  • 250 g. yogurt natural
  • 2 tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. salt

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser i en stor skål. Det er bedst at bruge hænderne til at ælten dejen godt sammen.
  • Del dejen i 6 lige store stykker og rul dem flade med en kagerulle. De skal ca. være 15 cm. i diameter.
  • Varm en pande godt op, uden smør eller olie, og bag hvert naanbrød et par minutter på hver side. De skal være gyldenbrune og begynde at hæve lidt inden de tages af panden.

Ernæring

Pr.: 100g. | Kalorier: 177kcal | Kulhydrater: 33g | Protein: 8g

Variationer af naanbrød

De traditionelle naanbrød smager super godt i sig selv, men man kan sagtens give dem lidt mere smag. Det kan gøres på flere måder:

  • Man kan f.eks blande tørrede krydderier i dejen inden man bager dem
  • Man kan pensle de færdigbagte brød med hvidløgs- eller chiliolie, eller med smeltet hvidløgsmør
  • Man kan drysse lidt salt på de færdige brød

Tips til bagning af naanbrød

Man kan sagtens lave sin naanbrød dagen før man skal spise dem. Men undlad at pensle dem med smør eller olie. Dette bør du først gøre når de skal serveres. Så varmer du dem i ovnen og pensler dem. Du kan også varme dem på en pande med lidt smør.

Previous Post: « Risotto
Next Post: Indbagte løgringe »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Vielskermad på Facebook

Om Vielskermad.dk

Mit navn er Kim Jørgensen, og jeg bor alene sammen med min datter Cilje.

En af mine helt store passioner er mad, og jeg elsker at inddrage min datter når der skal eksperimenteres og afprøves nye opskrifter i køkkenet.

Jeg har startet Vielskermad.dk fordi jeg gerne vil dele ud af mine erfaringer og komme med tips/tricks til køkkenet. Mere om mig →

Siden ejes og drives af SearchMore.dk | CVR: 29097933 | Møllevangen 9, 4281 Gørlev | Mail: kontakt@searchmore.dk