Havregrynskugler

  • Antal: 35 stk.
  • Forberedelse: 10m
  • Tilberedning: 20m
  • Samlet tid: 30m
Gennemsnitlig karakter

(3.9/5)

3.9/5 5 14
Anmeld denne opskrift

14 stk anmeldelser

Havregrynskugler er lig med jul. Den klassiske julekonfekt har altid haft en fast plads på julebordet igennem hele december, selvfølgelig sammen med alt det af konfekt man har lavet. Det kunne f.eks være hjemmelavede pebernødder og brunkager.

Opskriften er utrolig nem, og er en perfekt mulighed for at involvere børnene, og få en hyggedag ud af det.

Ingredienser

  • 175 g. havregryn
  • 100 g. smør
  • 100 g. flormelis
  • 5 spsk. kakaopulver
  • 2 spsk. rom- eller mandelessens
  • Drys:
  • Kokosmel

Sådan laver du havregrynskugler

Trin 1

Smuldre smørret i en skål.

Trin 2

Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det godt og grundigt sammen med hænderne.

Trin 3

Nu skal havregrynskuglerne formes/trilles i mundrette kugler. Her er børnearbejde tilladt 🙂

Trin 4

Når alle havregrynskugler er formet, skal de rulles rundt i kokos og efterfølgende ligges i en skål i køleskabet.

Trin 5

De kan sagtens serveres med det samme, men har bedst af at stå i køleskabet et par timer.

OBS: Skal havregrynskuglerne opbevares i køleskabet i flere dage, skal de lægges i en lufttæt boks – så holder de sig bedst.

Andre har besøgt

Ingredienser:, , , , ,

Forfatter af denne opskrift

Alle opskrifter fra Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *