Go Back Email Link
+ servings
Havregrynskugler
Opskrift på

Havregrynskugler

Tryk på stjernerne og bedøm opskriften

5 fra 4 stemmer
Print Pin Del på Facebook
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Servings: 35 stk.

Ingredienser

  • 100 g. Smør
  • 175 g. Havregryn
  • 100 g. Flormelis
  • 5 spsk. Kakaopulver
  • 2 spsk. Rom- eller mandelessens
  • Kokosmel

Fremgangsmåde

  • Smuldre smørret i en skål.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det godt og grundigt sammen med hænderne.
  • Nu skal havregrynskuglerne formes/trilles i mundrette kugler. Her er børnearbejde tilladt ?
  • Når alle havregrynskugler er formet, skal de rulles rundt i kokos og efterfølgende ligges i en skål i køleskabet.
  • De kan sagtens serveres med det samme, men har bedst af at stå i køleskabet et par timer.

Noter

Skal havregrynskuglerne opbevares i køleskabet i flere dage, skal de lægges i en lufttæt boks – så holder de sig bedst.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.