Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Opskrift på
Havregrynskugler
Tryk på stjernerne og bedøm opskriften
5
fra
4
stemmer
Print
Pin
Del på Facebook
Forb. tid:
10
minutter
minutter
Tilb. tid:
20
minutter
minutter
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Servings:
35
stk.
Forbliv tændt
Undgå at din skærm går i sort mens du er i køkkenet
Ingredienser
100
g.
Smør
175
g.
Havregryn
100
g.
Flormelis
5
spsk.
Kakaopulver
2
spsk.
Rom- eller mandelessens
Kokosmel
Fremgangsmåde
Smuldre smørret i en skål.
Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det godt og grundigt sammen med hænderne.
Nu skal havregrynskuglerne formes/trilles i mundrette kugler. Her er børnearbejde tilladt ?
Når alle havregrynskugler er formet, skal de rulles rundt i kokos og efterfølgende ligges i en skål i køleskabet.
De kan sagtens serveres med det samme, men har bedst af at stå i køleskabet et par timer.
Noter
Skal havregrynskuglerne opbevares i køleskabet i flere dage, skal de lægges i en lufttæt boks – så holder de sig bedst.
Har du prøvet opskriften?
Følg
@vielskermad.dk
på Facebook eller del opskriften.