Grillspyd med bacon og kylling

Grillspyd med bacon og kylling

Grillspyd kan laves på et utal af måder, da man kan kombinere lige præcis de ingredienser man bedst kan li. Derfor er nedeståede opskrift på grillspyd også blot til inspiration, og de enkelte komponenter kan nemt udskiftes med noget andet.

Grillspyd med bacon og kylling

Grillspyd med bacon og kylling

OBS: Jeg har med vilje ikke skrevet mængde på, da det afhænger af antal og størrelsen på dine grillspyd.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter

Udstyr

  • Grill

Ingredienser

  • Squash
  • Cherrytomater
  • Løg
  • Peberfrugt
  • Bacon i skiver
  • Kyllingfilet

Fremgangsmåde

  • Skyld og skær alle grøntsager i passende stykker. Cherrytomater ville jeg nok undlade at skære ud.
  • Skær kyllingfileter i passede stykker af ca. 3x3 cm.
  • Baconskiverne deles hver i sær i 3 stykker.
  • Nu er det bare at sætte de forskellige ingredienser på dine spyd. Når du sætter bacon på, folder du det lige en gang eller to, så sidder det bedre fast.
  • Herefter skal de bare på den varme og smurte rist, og grilles i 15-20 minutter.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Grillspyd på pande eller ovn

Hvis du gerne vil have grillspyd om vinteren, eller du bare ikke har mulighed for at benytte en grill, så kan du sagtens benytte en pande i stedet for. Du kan også oden problemer lægge dem i ovnen i ca. 15 minutter ved 250 grader.

Andre ingredienser til grillspyd

Som tidligere nævnt, kan du benytte lige præcis de ingredienser du bedst kan li. Herunder kan du finde lidt inspiration til dine grillspyd:

  • Aubergine
  • Champignoner eller andre svampe
  • Agurk
  • Gulerødder
  • Babymajs (Små majskolber)
  • Små kartofler
  • Pølser
  • Svindekød i tern
  • Oksekød i tern
  • Fiskestykker
   
   
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*