Grillspyd kan laves på et utal af måder, da man kan kombinere lige præcis de ingredienser man bedst kan li. Derfor er nedeståede opskrift på grillspyd også blot til inspiration, og de enkelte komponenter kan nemt udskiftes med noget andet.
Grillspyd med bacon og kylling
OBS: Jeg har med vilje ikke skrevet mængde på, da det afhænger af antal og størrelsen på dine grillspyd.
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Udstyr
- Grill
Ingredienser
- Squash
- Cherrytomater
- Løg
- Peberfrugt
- Bacon i skiver
- Kyllingfilet
Fremgangsmåde
- Skyld og skær alle grøntsager i passende stykker. Cherrytomater ville jeg nok undlade at skære ud.
- Skær kyllingfileter i passede stykker af ca. 3x3 cm.
- Baconskiverne deles hver i sær i 3 stykker.
- Nu er det bare at sætte de forskellige ingredienser på dine spyd. Når du sætter bacon på, folder du det lige en gang eller to, så sidder det bedre fast.
- Herefter skal de bare på den varme og smurte rist, og grilles i 15-20 minutter.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
Grillspyd på pande eller ovn
Hvis du gerne vil have grillspyd om vinteren, eller du bare ikke har mulighed for at benytte en grill, så kan du sagtens benytte en pande i stedet for. Du kan også oden problemer lægge dem i ovnen i ca. 15 minutter ved 250 grader.
Andre ingredienser til grillspyd
Som tidligere nævnt, kan du benytte lige præcis de ingredienser du bedst kan li. Herunder kan du finde lidt inspiration til dine grillspyd:
Aubergine
Champignoner eller andre svampe
- Agurk
- Gulerødder
- Babymajs (Små majskolber)
- Små kartofler
- Pølser
- Svindekød i tern
- Oksekød i tern
- Fiskestykker