Biksemad

  • Personer: 4
  • Forberedelse: 10m
  • Tilberedning: 20m
  • Samlet tid: 30m
Gennemsnitlig karakter

(0/5)

0/5 5 0
Anmeld denne opskrift

0 stk anmeldelser

Biksemad smager super godt, og er en god og nem måde at få brugt de kødrester man har stående i køleskabet. Man kan bruge stort set alle typer kød, så det er kun køleskabet og dine smagsløg som sætter grænsen.

Ingredienser

  • 600 g. kogte kartofler
  • 400 g. valgfrit kød (tilberedt)
  • 1 stk. stort løb
  • Smør til stegning

Sådan laver du Biksemad

Trin 1

Hak dit løg groft og steg det på en stor pande i smøret.

Trin 2

Skær kartofler og kød i mindre mundrette stykker og hæld det på panden.

Trin 3

Brun det hele til det er godt varmt.

Trin 4

Smag evt. til med salt og peber, inden servering.

Tilbehør til biksemad

Typisk servere man spejlæg til sin biksemad, måske med lidt HP Sauce eller Engelsk sauce til. Personligt kan jeg også godt li lidt ketchup og rødbedder til, men det er jo smag og behag.

Andre har besøgt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *