Biksemad smager super godt, og er en god og nem måde at få brugt de kødrester man har stående i køleskabet. Man kan bruge stort set alle typer kød, så det er kun køleskabet og dine smagsløg som sætter grænsen.

Ingredienser
- 600 g. Kogte kartofler
- 400 g. Valgfrit kød (tilberedt) F.eks medister, frikadelle, hakkebøf, flæskesteg e.l
- 1 stk. Løg
- Smør til stegning
Fremgangsmåde
- Hak dit løg groft og steg det på en stor pande i smørret.
- Skær kartofler og kød i mindre mundrette stykker og hæld det på panden.
- Brun det hele til det er godt varmt.
- Smag evt. til med salt og peber, inden servering.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
Tilbehør til biksemad
Typisk servere man spejlæg til sin biksemad, måske med lidt HP Sauce eller Engelsk sauce til. Personligt kan jeg også godt li lidt ketchup og rødbeder til, men det er jo smag og behag. Har man lidt brun sovs til overs fra dagen før, så er det også lækkert til.