Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Opskrift på
Biksemad
Tryk på stjernerne og bedøm opskriften
4
fra
2
stemmer
Print
Pin
Del på Facebook
Forb. tid:
10
minutter
minutter
Tilb. tid:
20
minutter
minutter
Samlet tid:
30
minutter
minutter
Servings:
4
personer
Calories:
256
kcal
Forbliv tændt
Undgå at din skærm går i sort mens du er i køkkenet
Ingredienser
600
g.
Kogte kartofler
400
g.
Valgfrit kød (tilberedt)
F.eks medister, frikadelle, hakkebøf, flæskesteg e.l
1
stk.
Løg
Smør til stegning
Fremgangsmåde
Hak dit løg groft og steg det på en stor pande i smørret.
Skær kartofler og kød i mindre mundrette stykker og hæld det på panden.
Brun det hele til det er godt varmt.
Smag evt. til med salt og peber, inden servering.
Næringsindhold
Næringsindhold
Biksemad
Mængde pr. portion
Kalorier
256
% Daglig værdi*
Fedt
5
g
6
%
Mættet fedt
2
g
9
%
Flerumættet fedt
0.3
g
Enkelumættet fedt
2
g
Natrium
65
mg
1
%
Kalium
973
mg
28
%
Kulhydrater
26
g
7
%
Sukker
1
g
2
%
Protein
25
g
42
%
Vitamin A
3
IU
0
%
Vitamin C
30
mg
40
%
Calcium
37
mg
5
%
Jern
3
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Har du prøvet opskriften?
Følg
@vielskermad.dk
på Facebook eller del opskriften.