Banan og muffins er to ting jeg elsker, så hvorfor ikke kombinere dem. Det giver et perfekt resultat af saftige og svampede bananmuffins, som bare smager himmelsk. Og så er de tilmed super enkle at lave. De er klar på under 30 minutter.
Jeg benytter normalt nedestående opskrift når jeg bager bananmuffins, men ønsker man lidt mere struktur, kan man tilsætte lidt hakket chokolade og eller nødder.

Opskrift på
Bananmuffins
Tryk på stjernerne og bedøm opskriften
Udskriv Pin Del på FacebookAntal: 12 stk.
Ingredienser
- 3 stk. bananer (gerne overmodne)
- 150 g. sukker
- 1 stk. æg
- 1 tsk. vaniljesukker
- 50 g. smør, smeltet
- 2 tsk. bagepulver
- 200 g. hvedemel
Fremgangsmåde
- Mos de overmodne bananer, og rør sukker og vanilje sammen med mosen.
- Tilsæt smeltet smør og bland det godt sammen.
- Bland mel med bagepulver og rør det i dejen.
- Til sidst røres ægget i dejen.
- Fordel dejen i muffinsforme eller papirsforme.
- Bages ved 200 grader i alm. ovn i ca. 20 min.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.