Bananmuffins

Bananmuffins

Banan og muffins er to ting jeg elsker, så hvorfor ikke kombinere dem. Det giver et perfekt resultat af saftige og svampede bananmuffins, som bare smager himmelsk. Og så er de tilmed super enkle at lave. De er klar på under 30 minutter.

Jeg benytter normalt nedestående opskrift når jeg bager bananmuffins, men ønsker man lidt mere struktur, kan man tilsætte lidt hakket chokolade og eller nødder.

Bananmuffins
Opskrift på

Bananmuffins

Tryk på stjernerne og bedøm opskriften

4 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 12 stk.

Ingredienser

  • 3 stk. bananer (gerne overmodne)
  • 150 g. sukker
  • 1 stk. æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 50 g. smør, smeltet
  • 2 tsk. bagepulver
  • 200 g. hvedemel

Fremgangsmåde

  • Mos de overmodne bananer, og rør sukker og vanilje sammen med mosen.
  • Tilsæt smeltet smør og bland det godt sammen.
  • Bland mel med bagepulver og rør det i dejen.
  • Til sidst røres ægget i dejen.
  • Fordel dejen i muffinsforme eller papirsforme.
  • Bages ved 200 grader i alm. ovn i ca. 20 min.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
4 from 2 votes (2 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*