Agurkesalat

  • Personer: 4
  • Forberedelse: 15m
  • Tilberedning: 30m
  • Samlet tid: 45m
Gennemsnitlig karakter

(5/5)

5/5 5 1
Anmeld denne opskrift

1 stk anmeldelser

Agurkesalat er en tilbehør som smager super godt, og som passer til utrolig mange retter. Når jeg spiser hakkebøf, flæskesteg eller frikadeller, så er hjemmelavet agurkesalat fast inventar på bordet.

Ingredienser

  • 1 agurk
  • 1 dl. lageredikke
  • ½ dl. vand
  • 1 dl. sukker
  • Salt og Peber

Sådan laver du agurkesalat

Trin 1

Skær agurken i tyndeskiver og lag dem op i en skål eller patentglas.

Trin 2

Kog eddike, vand, sukker, salt og peber op. Rør og lade det koge til sukkeret er opløst.

Trin 3

Lad lagen køle lidt af inden den hældes over agurkeskiverne.

Trin 4

Agurkesalaten skal stå i minimum 30 minutter inden de er klar, men gerne længere.

Ingredienser:, , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *