• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Vielskermad.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Forret
    • Aftensmad
      • Gryderet
      • Kød
      • Suppe
    • Bagværk
      • Kager
      • Brød & Boller
      • Småkager
    • Dessert
      • Is
    • Kolde drikke
      • Drink & Cocktails
    • Tilbehør
      • Sovser
  • Artikler
  • Om siden
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Alle Opskrifter
    • Måltidskasser
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook

Syltede rødløg

Gå til opskrift Udskriv

Syltede rødløg er super lækre og er et fint alternativ til agurkesalat. De sød-syrlige løg bliver efter et par dage i glasset bløde og får den fineste pink farve. Så udover at smage godt, så sætter de også lidt ekstra kulør på din ret.

Syltede rødløg

Syltede rødløg

0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 2 timer 50 minutter
Samlet tid: 3 timer
Antal: 1 glas

Udstyr

  • Glas med patentlåg
  • Gryde

Ingredienser

  • 4 stk. Rødløg (store)
  • 3 dl. Lagereddike
  • 1 dl. Vand
  • 1½ dl. Sukker
  • 2 tsk. Hele peberkorn

Sådan gør du

  • Skræl dine løg og skær dem i tynde skiver.
  • Eddike, vand og sukker koges op i en gryde sammen med de hele peberkorn.
  • Kom løgringene op i et rent og skoldet glas med patentlåg, og hæld den kogte eddike henover.
  • Luk låget og sæt dine syltede rødløg på køl.
  • Allerede efter 2-3 timer kan du spise af dem, de er dog stadig rå, men med den syrlige smag. Efter et par dage er de helt klar.

Syltede rødlæg passer perfekt til hjemmelavet burger, dine lune frikadeller eller flæskesteg.

Kommentarer fra den gamle version af hjemmesiden

Marianne
Den er simpelthen for sur – ikke en opskrift jeg vil bruge igen.

Kim
Som svar til Marianne.
Det er jo smag og behag. Jeg ønsker ikke mine sylte-lage for sød ?

Frede
Som svar til Marianne.
Brug evt 2 eller 3 dl vand

Eva Mobil
Perfekt balance i sur/sød! Skøn opskrift

Jesprr
Spændende hvad er holdbarheden?

Kim
Som svar til Jesprr.
Uha det ved jeg ikke. Jeg spiser dem som regel indenfor få dage ?

Ulrikke
Som svar til Jesprr.
Har set en anden opskrift, der siger 4 ugers holdbarhed på køl.

Dorthe
Som svar til Ulrikke.
Alt kan vel holde sig, hvis du skylder glassene i atamon.

Previous Post: « Amerikanske pandekager
Next Post: Mornaysauce »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Vielskermad på Facebook

Om Vielskermad.dk

Mit navn er Kim Jørgensen, og jeg bor alene sammen med min datter Cilje.

En af mine helt store passioner er mad, og jeg elsker at inddrage min datter når der skal eksperimenteres og afprøves nye opskrifter i køkkenet.

Jeg har startet Vielskermad.dk fordi jeg gerne vil dele ud af mine erfaringer og komme med tips/tricks til køkkenet. Mere om mig →

Siden ejes og drives af SearchMore.dk | CVR: 29097933 | Møllevangen 9, 4281 Gørlev | Mail: kontakt@searchmore.dk