• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Vielskermad.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Forret
    • Frokost
      • Madpakke idéer
    • Aftensmad
      • Gryderet
      • Kød
      • Suppe
      • Vegetar
    • Bagværk
      • Kager
        • Mug Cake (Kage i Kop)
      • Brød & Boller
      • Småkager
    • Dessert
      • Is
    • Drikkelse
      • Varme drikke
      • Drink & Cocktails
      • Smoothies
      • Kolde drikke
    • Tilbehør
      • Sovser
      • Dip & Dressing
        • Pesto
      • Salater
      • Snack
  • Artikler
    • Anmeldelser
    • Leksikon
  • Om siden
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Alle Opskrifter
    • Måltidskasser
Du er her: Forside / Tilbehør / Syltede rødløg

Syltede rødløg

Syltede rødløg er super lækre og er et fint alternativ til agurkesalat. De sød-syrlige løg bliver efter et par dage i glasset bløde og får den fineste pink farve. Så udover at smage godt, så sætter de også lidt ekstra kulør på din ret.

Syltede rødløg

Syltede rødløg

Forfatter Kim Jørgensen
4 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 2 timer 50 minutter
Samlet tid: 3 timer
Antal: 1 glas
Forfatter: Kim Jørgensen

Udstyr

  • Glas med patentlåg
  • Gryde

Ingredienser

  • 4 stk. Rødløg (store)
  • 3 dl. Lagereddike
  • 1 dl. Vand
  • 1½ dl. Sukker
  • 2 tsk. Hele peberkorn

Sådan gør du

  • Skræl dine løg og skær dem i tynde skiver.
  • Eddike, vand og sukker koges op i en gryde sammen med de hele peberkorn.
  • Kom løgringene op i et rent og skoldet glas med patentlåg, og hæld den kogte eddike henover.
  • Luk låget og sæt dine syltede rødløg på køl.
  • Allerede efter 2-3 timer kan du spise af dem, de er dog stadig rå, men med den syrlige smag. Efter et par dage er de helt klar.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Syltede rødlæg passer perfekt til hjemmelavet burger, dine lune frikadeller eller flæskesteg.

Kommentarer fra den gamle version af hjemmesiden

Marianne
Den er simpelthen for sur – ikke en opskrift jeg vil bruge igen.

Kim
Som svar til Marianne.
Det er jo smag og behag. Jeg ønsker ikke mine sylte-lage for sød ?

Frede
Som svar til Marianne.
Brug evt 2 eller 3 dl vand

Eva Mobil
Perfekt balance i sur/sød! Skøn opskrift

Jesprr
Spændende hvad er holdbarheden?

Kim
Som svar til Jesprr.
Uha det ved jeg ikke. Jeg spiser dem som regel indenfor få dage ?

Ulrikke
Som svar til Jesprr.
Har set en anden opskrift, der siger 4 ugers holdbarhed på køl.

Dorthe
Som svar til Ulrikke.
Alt kan vel holde sig, hvis du skylder glassene i atamon.

ANNONCE

Tags: Eddike, Løg, Sukker

Previous Post: « Amerikanske pandekager
Next Post: Mornaysauce »

Reader Interactions

Comments

  1. Marianne

    17. maj 2021 at 3:01

    Jeg bruger samme lage som til agurkesalat – dvs 1 del af hver , vand eddike og sukker

    Og selvfølgelig tilsvarende i større portioner

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Følg os på Facebook

Om Vielskermad.dk

Mit navn er Kim Jørgensen, og jeg bor alene sammen med min datter Cilje.

En af mine helt store passioner er mad, og jeg elsker at inddrage min datter når der skal eksperimenteres og afprøves nye opskrifter i køkkenet.

Jeg har startet Vielskermad.dk fordi jeg gerne vil dele ud af mine erfaringer og komme med tips/tricks til køkkenet. Mere om mig →

Siden ejes og drives af SearchMore.dk | CVR: 29097933 | Møllevangen 9, 4281 Gørlev | Mail: kontakt@searchmore.dk