Syltede rødløg

  • Antal: 1 glas
  • Forberedelse: 10m
  • Tilberedning: 2:50 h
  • Samlet tid: 3:00 h
Gennemsnitlig karakter

(3.8/5)

3.8/5 5 33
Anmeld denne opskrift

33 stk anmeldelser

Syltede rødløg er super lækre og er et fint alternativ til agurkesalat. De sød-syrlige løg bliver efter et par dage i glasset bløde og får den fineste pink farve. Så udover at smage godt, så sætter de også lidt ekstra kulør på din ret.

Ingredienser

  • 4 stk. store rødløg
  • 3 dl. lagereddike
  • 1 dl. vand
  • 1-1½ dl. sukker
  • 2 tsk. hele peberkorn

Sådan sylter du dine rødløg

Trin 1

Skræl dine løg og skær dem i tynde skiver.

Trin 2

Eddike, vand og sukker koges op i en gryde sammen med de hele peberkorn.

Trin 3

Kom løgringene op i et rent og skoldet glas med patentlåg, og hæld den kogte eddike henover.

Trin 4

Luk låget og sæt dine syltede rødløg på køl.

Trin 5

Allerede efter 2-3 timer kan du spise af dem, de er dog stadig rå, men med den syrlige smag. Efter et par dage er de helt klar.

Syltede rødlæg passer perfekt til hjemmelavet burger, dine lune frikadeller eller flæskesteg.

Ingredienser:, , , ,

Kommentarer (3)

  1. udgivet af Marianne on april 2, 2019

    Den er simpelthen for sur,ikke en opskrift jeg vil bruge igen.

      Svar
    • udgivet af Kim on april 2, 2019

      Det er jo smag og behag. Jeg ønsker ikke mine sylte-lage for sød 🙂

        Svar
  2. udgivet af Eva Mobil on maj 20, 2019

    Perfekt balance i sur/sød! Skøn opskrift

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *