Syltede rødløg

Syltede rødløg

Syltede rødløg er super lækre og er et fint alternativ til agurkesalat. De sød-syrlige løg bliver efter et par dage i glasset bløde og får den fineste pink farve. Så udover at smage godt, så sætter de også lidt ekstra kulør på din ret.

Syltede rødløg

Syltede rødløg

4 fra 7 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 2 timer 50 minutter
Samlet tid: 3 timer
Antal: 1 glas

Udstyr

  • Glas med patentlåg
  • Gryde

Ingredienser

  • 4 stk. Rødløg (store)
  • 3 dl. Lagereddike
  • 1 dl. Vand
  • dl. Sukker
  • 2 tsk. Hele peberkorn

Fremgangsmåde

  • Skræl dine løg og skær dem i tynde skiver.
  • Eddike, vand og sukker koges op i en gryde sammen med de hele peberkorn.
  • Kom løgringene op i et rent og skoldet glas med patentlåg, og hæld den kogte eddike henover.
  • Luk låget og sæt dine syltede rødløg på køl.
  • Allerede efter 2-3 timer kan du spise af dem, de er dog stadig rå, men med den syrlige smag. Efter et par dage er de helt klar.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Syltede rødlæg passer perfekt til hjemmelavet burger, dine lune frikadeller eller flæskesteg.

Kommentarer fra den gamle version af hjemmesiden

Marianne
Den er simpelthen for sur – ikke en opskrift jeg vil bruge igen.

Kim
Som svar til Marianne.
Det er jo smag og behag. Jeg ønsker ikke mine sylte-lage for sød ?

Frede
Som svar til Marianne.
Brug evt 2 eller 3 dl vand

Eva Mobil
Perfekt balance i sur/sød! Skøn opskrift

Jesprr
Spændende hvad er holdbarheden?

Kim
Som svar til Jesprr.
Uha det ved jeg ikke. Jeg spiser dem som regel indenfor få dage ?

Ulrikke
Som svar til Jesprr.
Har set en anden opskrift, der siger 4 ugers holdbarhed på køl.

Dorthe
Som svar til Ulrikke.
Alt kan vel holde sig, hvis du skylder glassene i atamon.

   
   
 

One Comment

  1. Marianne

    Jeg bruger samme lage som til agurkesalat – dvs 1 del af hver , vand eddike og sukker

    Og selvfølgelig tilsvarende i større portioner

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*