Råcreme

  • Personer: 4
  • Forberedelse: 10m
  • Samlet tid: 10m
Gennemsnitlig karakter

(3.5/5)

3.5/5 5 11
Anmeld denne opskrift

11 stk anmeldelser

Råcreme var ekstremt populært i 60’erne, hvor man blandede forskellige frugter i og kaldte det abemad. Det bruger man det stadig til, men i dag er det blot omdøbt til frugtsalat. Man kan selvfølgelig også bruge råcreme til andre ting. Personligt elsker jeg at fryse råcremen ned, så den bliver til is.

Ingredienser

  • 2 dl. piskefløde
  • 2 æggeblommer
  • 1 spsk. sukker
  • 1 vaniljestang el. 1½ tsk vaniljepulver

Sådan laver du råcreme

Trin 1

Skrab kornene ud af vaniljestangen og pisk vanilje, æggeblomme og sukker til en luftig og cremet æggesnaps.

Trin 2

Pisk fløden til flødeskum og bland den med æggesnapsen, med en dejskraber.

Trin 3

Råcremen er nu klar til servering, med enten frugter eller til brug i frugtsalat.

Kommentar (1)

  1. udgivet af Peter Hansen on april 29, 2019

    Hvorfor er der muskat nød på billedet? Hvornår skal det i? Jeg har lavet den uden, og det blev en god råcreme 🙂

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *