Råcreme
- Ret: Dessert
- Sværhedsgrad: Let
-
Tilføj til favoritter
- Personer: 4
- Forberedelse: 10m
- Samlet tid: 10m
Gennemsnitlig karakter
(3.5/5)
35 stk anmeldelser
Råcreme var ekstremt populært i 60’erne, hvor man blandede forskellige frugter i og kaldte det abemad. Det bruger man det stadig til, men i dag er det blot omdøbt til frugtsalat. Man kan selvfølgelig også bruge råcreme til andre ting. Personligt elsker jeg at fryse råcremen ned, så den bliver til is.
Ingredienser
- 2 dl. piskefløde
- 2 æggeblommer
- 1 spsk. sukker
- 1 vaniljestang el. 1½ tsk vaniljepulver
Sådan laver du råcreme
Trin 1
Skrab kornene ud af vaniljestangen og pisk vanilje, æggeblomme og sukker til en luftig og cremet æggesnaps.
Trin 2
Pisk fløden til flødeskum og bland den med æggesnapsen, med en dejskraber.
Trin 3
Råcremen er nu klar til servering, med enten frugter eller til brug i frugtsalat.
udgivet af Peter Hansen on april 29, 2019
Hvorfor er der muskat nød på billedet? Hvornår skal det i? Jeg har lavet den uden, og det blev en god råcreme 🙂