Råcreme var ekstremt populært i 60’erne, hvor man blandede forskellige frugter i og kaldte det abemad. Det bruger man det stadig til, men i dag er det blot omdøbt til frugtsalat. Man kan selvfølgelig også bruge råcreme til andre ting. Personligt elsker jeg at fryse råcremen ned, så den bliver til is.

Ingredienser
- 2 stk. Æggeblommer
- 2 dl. Piskefløde
- 1 spsk. Sukker
- 1 stk. Vaniljestang
Sådan gør du
- Skrab kornene ud af vaniljestangen og pisk vanilje, æggeblomme og sukker til en luftig og cremet æggesnaps.
- Pisk fløden til flødeskum og vend den med æggesnapsen, med en dejskraber.
- Råcremen er nu klar til servering, med enten frugter eller til brug i frugtsalat/abemad.
Noter
Har man lidt råcreme til overs når man er færdig med desserten, kan det anbefales at fryse den ned. Du får en sindssyg lækker is ud af det 🙂 Jeg laver altid dobbelt-portion af samme årsag 😉
Skriv et svar