Råcreme

  • Personer: 4
  • Forberedelse: 10m
  • Samlet tid: 10m
Gennemsnitlig karakter

(0/5)

0/5 5 0
Anmeld denne opskrift

0 stk anmeldelser

Råcreme var ekstremt populært i 60’erne, hvor man blandede forskellige frugter i og kaldte det abemad. Det bruger man det stadig til, men i dag er det blot omdøbt til frugtsalat. Man kan selvfølgelig også bruge råcreme til andre ting. Personligt elsker jeg at fryse råcremen ned, så den bliver til is.

Ingredienser

  • 2 dl. piskefløde
  • 2 æggeblommer
  • 1 spsk. sukker
  • 1 vaniljestang el. 1½ tsk vaniljepulver

Sådan laver du råcreme

Trin 1

Skrab kornene ud af vaniljestangen og pisk vanilje, æggeblomme og sukker til en luftig og cremet æggesnaps.

Trin 2

Pisk fløden til flødeskum og bland den med æggesnapsen, med en dejskraber.

Trin 3

Råcremen er nu klar til servering, med enten frugter eller til brug i frugtsalat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *