Koteletter i fad er en nem og hverdagsvenlig opskrift, som mere eller mindre kan passe sig selv, imens du laver nogle andre huslige opgaver. Retten kan laves på utrolig mange måder, alt efter hvad man godt kan li – også hvis man er meget kræsen.
Opskriften på Koteletter i fad som jeg plejer at benytte, finder du herunder. Det er en børnevenlig udgave, hvor der ikke er grøntsager i. Men man kan sagtens tilsætte f.eks peberfrugter, majs, ærter osv.
Opskrift på
Koteletter i fad
Tryk på stjernerne og bedøm opskriften
Udskriv Pin Del på FacebookAntal: 4 personer
Udstyr
- Ildfast fad
Ingredienser
- 4-8 stk. Svinekoteletter
- 150-200 g. Bacon i tern
- 150-200 g. Cocktailpølser
- 400 g. Champignoner i skiver
- 1 ds. Hakkede tomater
- 1 stk. Løg, finthakket
- ½ l. Fløde
- 2 tsk. Paprika
- Smør til stegning
- Salt og peber til at smage til
Fremgangsmåde
- Start med at stege bacontern sprøde på en pande og sæt dem derefter til side.
- Krydre koteletterne med salt og peber, og steg den på panden i lidt smør. De skal have 1-1½ minut på hver side. Læg dem herefter op i et ildfast fad.
- Svits løg og champignoner på panden. Når de er bløde, tilsættes fløde, bacon, cocktailpølser hakkede tomater og paprika, og lad det koge op i 5 minutter.
- Hæld det hele over koteletterne i det ildfaste fad, og bag det i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 200 grader.
Noter
Serveres med f.eks blomkålsris, krydderurter og salat.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.