Koldskål

  • Personer: 4
  • Tilberedning: 15m
  • Samlet tid: 15m
Gennemsnitlig karakter

(5/5)

5/5 5 1
Anmeld denne opskrift

1 stk anmeldelser

Koldskål er en klassisk dansk ret, som vi alle kender. Den kan nydes hele døgnet, som enten morgenmad, mellemmåltid eller dessert. Den opskrift som jeg vil komme med herunder, er den helt klassiske med kærnemælk og æg.

Ingredienser

  • 2 æggeblommer
  • 50 g. sukker
  • ½ vaniljestang
  • 2 spsk. citronsaft
  • 6 dl. kærnemælk
  • 6 dl. A38/Tykmælk

Sådan laver du kærnemælkskoldskål

Trin 1

Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en luftig masse.

Trin 2

Tilsæt kærnemælk og tykmælk, og rør det godt sammen.

Trin 3

Smag til med citronsaften.

Trin 4

Sæt koldskålen i køleskabet indtil servering, da den smager bedst kold.

Trin 5

Serveres med kammerjunkere.

Kan også serveres med jordbær eller andre frugter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *