Koldskål opskrift

Koldskål

Koldskål er en klassisk dansk ret, som vi alle kender. Den kan nydes hele døgnet, som enten morgenmad, mellemmåltid eller dessert. Den opskrift som jeg vil komme med herunder, er den helt klassiske med kærnemælk og æg.

Koldskål opskrift

Koldskål

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 2 stk. Æggeblommer
  • 50 g. Sukker
  • ½ stk. Vaniljestang
  • 2 spsk. Citronsaft
  • 6 dl. Kærnemælk
  • 6 dl. A38/Tykmælk

Fremgangsmåde

  • Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en luftig masse.
  • Tilsæt kærnemælk og tykmælk, og rør det godt sammen.
  • Smag til med citronsaften.
  • Sæt koldskålen i køleskabet indtil servering, da den smager bedst kold.

Noter

Serveres normalt med kammerjunkere, men kan også serveres med jordbær eller andre frugter.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*