• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Vielskermad.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Forret
    • Aftensmad
      • Gryderet
      • Kød
      • Suppe
    • Bagværk
      • Kager
      • Brød & Boller
      • Småkager
    • Dessert
      • Is
    • Kolde drikke
      • Drink & Cocktails
    • Tilbehør
      • Sovser
  • Artikler
  • Om siden
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Alle Opskrifter
    • Måltidskasser
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook

Kartoffelpizza

Gå til opskrift Udskriv

Hjemmelavet pizza er altid et hit og jeg laver det med jævne mellemrum. En af favoritterne herhjemme er kartoffelpizza, som smager super godt.

Som altid, når jeg laver pizza, benytter jeg denne klassiske pizzadej, som også er super nem at lave.

Kartoffelpizza opskrift

Kartoffelpizza

0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 1 time 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 2 stk.

Ingredienser

Pizzadej

  • 15 g. Gær
  • 3 dl. Lunken vand
  • 1 tsk. Salt
  • 2 spsk. Olie
  • 2 tsk. Sukker
  • 425 g. Hvedemel

Fyld

  • 4 stk. Rå kartofler
  • 2 stk. Tomater
  • 1½ dl. God tomatsauce
  • 200 g. Skinkestrimler
  • 200 g. Revet ost
  • Evt. lidt frisk basilikum til pynt

Sådan gør du

Pizzadej

  • Smuldre dit gær i lunkent vand og rør til det bliver opløst.
  • Kom olie, salt og sukker i vandet, og rør rundt.
  • Tilsæt mel lidt af gang og ælt det godt sammen, så du får en smidig dej.
  • Sæt dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
  • Når pizzadejen har hævet færdig, deles den i to og rulles ud til 2 pizzaer og er klar til fyld.

Fyld

  • Fordel tomatsaucen på de 2 pizzabunde og drys et tyndt lag skinke på dem begge.
  • Herefter drysser du et passende lag ost henover skinken.
  • Skær tomater og kartofler i tynde skiver, og fordel dem på pizzaerne.
  • Bag dem i en forvarmet ovn ved 250 grader i 12-15 minutter, indtil bunder er helt sprød.
  • Pynt evt. med lidt frisk basilikum inden servering.
Previous Post: « Kanelsnegle
Next Post: Pizzadej »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Vielskermad på Facebook

Om Vielskermad.dk

Mit navn er Kim Jørgensen, og jeg bor alene sammen med min datter Cilje.

En af mine helt store passioner er mad, og jeg elsker at inddrage min datter når der skal eksperimenteres og afprøves nye opskrifter i køkkenet.

Jeg har startet Vielskermad.dk fordi jeg gerne vil dele ud af mine erfaringer og komme med tips/tricks til køkkenet. Mere om mig →

Siden ejes og drives af SearchMore.dk | CVR: 29097933 | Møllevangen 9, 4281 Gørlev | Mail: kontakt@searchmore.dk