Kartoffelpizza

  • Antal: 2 stk.
  • Forberedelse: 1:15 h
  • Tilberedning: 15m
  • Samlet tid: 1:30 h
Gennemsnitlig karakter

(5/5)

5/5 5 1
Anmeld denne opskrift

1 stk anmeldelser

Hjemmelavet pizza er altid et hit og jeg laver det med jævne mellemrum. En af favoritterne herhjemme er kartoffelpizza, som smager super godt.

Som altid, når jeg laver pizza, benytter jeg denne klassiske pizzadej, som også er super nem at lave.

Ingredienser

  • Pizzadej
  • 4 stk. rå kartofler
  • 2 stk. tomater
  • 1 dl. god tomatsauce
  • 200 g. skinkestrimler
  • 200 g. revet ost
  • Evt. lidt frisk basilikum til pynt

Sådan laver du en Kartoffelpizza

Trin 1

Start med at rulle dejen ud til 2 tynde pizzabunde.

Trin 2

Fordel tomatsaucen på de 2 pizzabunde og drys et tyndt lag skinke på dem begge.

Trin 3

Herefter drysser du et passende lag ost henover skinken.

Trin 4

Skær tomater og kartofler i tynde skiver, og fordel dem på pizzaerne.

Trin 5

Bag dem i en forvarmet ovn ved 250 grader i 12-15 minutter, indtil bunder er helt sprød.

Trin 6

Pynt evt. med lidt frisk basilikum inden servering.

Forfatter af denne opskrift

Alle opskrifter fra Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *