Gullash

  • Personer: 4
  • Forberedelse: 30m
  • Tilberedning: 2:30 h
  • Samlet tid: 3:00 h
Gennemsnitlig karakter

(5/5)

5/5 5 1
Anmeld denne opskrift

1 stk anmeldelser

Gullash med kartoffelmos er en af mine favoritter om efteråret og vinteren. Det er en forholdvis nem opskrift på en simreret som passer sig selv når det først er sat over på komfuret. Det er dog vigtigt at retten får lov at stå og simre i mindst et par timer, da kødet bliver dejlig mørt og bouillonen bliver kogt ind til en god sovs/suppe.

Sådan laver man Gullash

  • 500 g. oksekød i tern
  • 3-4 gulerødder i skiver
  • 2 hakkede løg
  • 1 spsk. smør
  • 1 spsk.. paprika
  • 1 ds. tomapuré - 140 g.
  • 1 liter bouillon (Okse eller grøntsag)
  • Salt og peber

Ofte stillede spørgsmål om Gullash

Hvad servere man til Gullasch?

Normalt servere man klassisk kartoffelmos, men man kan også sagtens servere kartofler eller ris. Skal man gå den lidt sundere vej, så kunne blomkålsris være et oplagt valg.

Hvor stammer Gullash fra?

Gullasch er oprindeligt en suppe fra Ungarn. Suppen er ofte regnet som Ungarns nationalret.

Forfatter af denne opskrift

Alle opskrifter fra Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *