Forsiden Aftensmad Kød Gulerodskrebinetter
Gulerodskrebinetter

Gulerodskrebinetter

Gulerodskrebinetter er et sundt alternativ til almindelige krebinetter. De smager super godt, og det er nemt at få børnene til at spise grøntsager.

Gulerodskrebinetter
Opskrift på

Gulerodskrebinetter

Tryk på stjernerne og bedøm opskriften

Ingen bedømmelser endnu
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 personer
Kalorier: 299kcal

Ingredienser

  • 500 g. Hakket flæske- og kalvekød
  • 150 g. Gulerødder, groftrevet
  • 150 g. Porrer i skiver
  • 1 stk. Æggehvide
  • Salt og peber
  • Olie eller smør til stegning

Fremgangsmåde

  • Bland kødet med porrer, gulerødder, ægge-hvide, salt og peber.
  • Form 8 krebinetter og brun dem på panden.
  • Læg herefter krebinetterne i et ildfast fad.
  • Steg krebinetterne færdig i ovnen i ved 225 grader ca. 30 minutter.

Noter

Serveringsforslag: Kartofler, urtebearnaise sauce, vinterråkost.

Næringsindhold

Næringsindhold
Gulerodskrebinetter
Mængde pr. portion
Kalorier
299
% Daglig værdi*
Fedt
 
29
g
34
%
Mættet fedt
 
0.3
g
1
%
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Natrium
 
34
mg
0
%
Kalium
 
188
mg
5
%
Kulhydrater
 
9
g
2
%
Sukker
 
3
g
5
%
Protein
 
26
g
43
%
Vitamin A
 
6890
IU
276
%
Vitamin C
 
7
mg
9
%
Calcium
 
35
mg
4
%
Jern
 
1
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*