Gulerodskrebinetter
- Ret: Aftensmad, Hovedret
- Sværhedsgrad: Normal
-
Tilføj til favoritter
- Personer: 4
- Forberedelse: 15m
- Tilberedning: 30m
- Samlet tid: 45m
Gennemsnitlig karakter
(4/5)
3 stk anmeldelser
Gulerodskrebinetter er et sundt alternativ til almindelige krebinetter. De smager super godt, og det er nemt at få børnene til at spise grøntsager.
Ingredienser
- 500 g. hakket flæske- eller kalvekød
- 150 g. gulerødder, groftrevet
- 150 g. porrer i skiver
- 1 stk. æggehvide
- Salt og peber
- Olie eller smør til stegning
Sådan laver du Gulerodskrebinetter
Trin 1
Bland kødet med porrer, gulerødder, ægge-hvide, salt og peber.
Trin 2
Form 8 krebinetter og brun dem på panden.
Trin 3
Læg herefter krebinetterne i et ildfast fad.
Trin 4
Steg krebinetterne i ovnen i ved 225 grader ca. 30 minutter.
Serveringsforslag: Kartofler, urtebearnaise- sauce, vinterråkost.