Gulerodskrebinetter er et sundt alternativ til almindelige krebinetter. De smager super godt, og det er nemt at få børnene til at spise grøntsager.

Opskrift på
Gulerodskrebinetter
Tryk på stjernerne og bedøm opskriften
Udskriv Pin Del på FacebookAntal: 4 personer
Kalorier: 299kcal
Ingredienser
- 500 g. Hakket flæske- og kalvekød
- 150 g. Gulerødder, groftrevet
- 150 g. Porrer i skiver
- 1 stk. Æggehvide
- Salt og peber
- Olie eller smør til stegning
Fremgangsmåde
- Bland kødet med porrer, gulerødder, ægge-hvide, salt og peber.
- Form 8 krebinetter og brun dem på panden.
- Læg herefter krebinetterne i et ildfast fad.
- Steg krebinetterne færdig i ovnen i ved 225 grader ca. 30 minutter.
Noter
Serveringsforslag: Kartofler, urtebearnaise sauce, vinterråkost.
Næringsindhold
Næringsindhold
Gulerodskrebinetter
Mængde pr. portion
Kalorier
299
% Daglig værdi*
Fedt
29
g
34
%
Mættet fedt
0.3
g
1
%
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
2
g
Natrium
34
mg
0
%
Kalium
188
mg
5
%
Kulhydrater
9
g
2
%
Sukker
3
g
5
%
Protein
26
g
43
%
Vitamin A
6890
IU
276
%
Vitamin C
7
mg
9
%
Calcium
35
mg
4
%
Jern
1
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.