Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
Ernæringsetiket
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Opskrift på
Gulerodskrebinetter
Tryk på stjernerne og bedøm opskriften
Ingen bedømmelser endnu
Print
Pin
Del på Facebook
Forb. tid:
15
minutter
minutter
Tilb. tid:
30
minutter
minutter
Samlet tid:
45
minutter
minutter
Servings:
4
personer
Calories:
299
kcal
Forbliv tændt
Undgå at din skærm går i sort mens du er i køkkenet
Ingredienser
500
g.
Hakket flæske- og kalvekød
150
g.
Gulerødder, groftrevet
150
g.
Porrer i skiver
1
stk.
Æggehvide
Salt og peber
Olie eller smør til stegning
Fremgangsmåde
Bland kødet med porrer, gulerødder, ægge-hvide, salt og peber.
Form 8 krebinetter og brun dem på panden.
Læg herefter krebinetterne i et ildfast fad.
Steg krebinetterne færdig i ovnen i ved 225 grader ca. 30 minutter.
Noter
Serveringsforslag: Kartofler,
urtebearnaise sauce
, vinterråkost.
Næringsindhold
Næringsindhold
Gulerodskrebinetter
Mængde pr. portion
Kalorier
299
% Daglig værdi*
Fedt
29
g
34
%
Mættet fedt
0.3
g
1
%
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
2
g
Natrium
34
mg
0
%
Kalium
188
mg
5
%
Kulhydrater
9
g
2
%
Sukker
3
g
5
%
Protein
26
g
43
%
Vitamin A
6890
IU
276
%
Vitamin C
7
mg
9
%
Calcium
35
mg
4
%
Jern
1
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Har du prøvet opskriften?
Følg
@vielskermad.dk
på Facebook eller del opskriften.