Go Back Email Link
+ servings
Gulerodskrebinetter
Opskrift på

Gulerodskrebinetter

Tryk på stjernerne og bedøm opskriften

Ingen bedømmelser endnu
Print Pin Del på Facebook
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Servings: 4 personer
Calories: 299kcal

Ingredienser

  • 500 g. Hakket flæske- og kalvekød
  • 150 g. Gulerødder, groftrevet
  • 150 g. Porrer i skiver
  • 1 stk. Æggehvide
  • Salt og peber
  • Olie eller smør til stegning

Fremgangsmåde

  • Bland kødet med porrer, gulerødder, ægge-hvide, salt og peber.
  • Form 8 krebinetter og brun dem på panden.
  • Læg herefter krebinetterne i et ildfast fad.
  • Steg krebinetterne færdig i ovnen i ved 225 grader ca. 30 minutter.

Noter

Serveringsforslag: Kartofler, urtebearnaise sauce, vinterråkost.

Næringsindhold

Næringsindhold
Gulerodskrebinetter
Mængde pr. portion
Kalorier
299
% Daglig værdi*
Fedt
 
29
g
34
%
Mættet fedt
 
0.3
g
1
%
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Natrium
 
34
mg
0
%
Kalium
 
188
mg
5
%
Kulhydrater
 
9
g
2
%
Sukker
 
3
g
5
%
Protein
 
26
g
43
%
Vitamin A
 
6890
IU
276
%
Vitamin C
 
7
mg
9
%
Calcium
 
35
mg
4
%
Jern
 
1
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.