Hjemmelavet Coleslaw

Hjemmelavet Coleslaw

Coleslaw smager utrolig godt og er super nemt at lave. Det bruges som tilbehør til mange forskellige retter, men er nok mest kendt som en af hovedingredienserne i Pulled Pork-burger.

Mange mennesker køber Coleslaw i det lokale supermarked, men det er både for dyrt og for kedeligt. Hjemmelavet Coleslaw smager så meget bedre, og man kan selv justere smagende, hvis man vil have den mere fed/sur/syrlig.

Hjemmelavet Coleslaw

Hjemmelavet Coleslaw

3.50 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 1 time 10 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk. Hvidkålshoved Spidskål er mindst lige så godt
  • 6 stk. Gulerødder

Coleslaw Dressing

  • dl. Creme fraiche, 18%
  • 2 spsk. Mayonnaise
  • 2 spsk. Dijonsennep
  • tsk. Citronsaft
  • 2 tsk. Sukker
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Snit fint og riv gulerødder på et rivejern.
  • Bland kål og gulerod sammen i en skål.
  • I en anden skål røre du dressingen sammen og smager den til med salt og peber.
  • Hæld coleslaw dressingen over i skålen med kål og gulerod, og bland det godt sammen.
  • Stil skålen i køleskabet og lad den trække i en time eller to inden servering.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Coleslaw med et Twist

Coleslaw laves traditionelt med hvidkål, men prøv at lave den med spidskål – det smager bare super godt. Og har du først prøvet det én gang, så bruger du aldrig hvidkål mere. Ja spidskål koster lidt mere, men man får også mere smag i sin coleslaw.

   
   
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*