Coleslaw

  • Personer: 4-6
  • Forberedelse: 10m
  • Tilberedning: 60m
  • Samlet tid: 1:10 h
Gennemsnitlig karakter

(4.7/5)

4.7/5 5 3
Anmeld denne opskrift

3 stk anmeldelser

Coleslaw smager utrolig godt og er super nemt at lave. Det bruges som tilbehør til mange forskellige retter, men er nok mest kendt som en af hovedingredienserne i Pulled Pork-burger.

Mange mennesker køber Coleslaw i det lokale supermarked, men det er både for dyrt og for kedeligt. Hjemmelavet Coleslaw smager så meget bedre.

Ingredienser

  • 1 lille hvidkålshoved
  • 5-6 gulerødder
  • Coleslaw Dressing:
  • 2½ dl. creme fraiche, 18%
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. dijonsennep
  • 1½ tsk. citronsaft
  • 2 tsk. sukker
  • Salt og peber

Sådan laver du coleslaw

Trin 1

Snit hvidkålen fint og riv gulerødder på et rivejern.

Trin 2

Bland kål og gulerod sammen i en skål.

Trin 3

I en anden skål røre du dressingen sammen og smager den til med salt og peber.

Trin 4

Hæld coleslaw dressingen over i skålen med kål og gulerod, og bland det godt sammen.

Trin 5

Stil skålen i køleskabet og lad den trække i en time eller to inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *