Coleslaw
2018-03-18- Ret: Diverse, Tilbehør
- Sværhedsgrad: Let
-
Tilføj til favoritter
- Personer: 4-6
- Forberedelse: 10m
- Tilberedning: 60m
- Samlet tid: 1:10 h
Gennemsnitlig karakter
(0 / 5)
0 stk anmeldelser
Coleslaw smager utrolig godt og er super nemt at lave. Det bruges som tilbehør til mange forskellige retter, men er nok mest kendt som en af hovedingredienserne i Pulled Pork-burger.
Mange mennesker køber Coleslaw i det lokale supermarked, men det er både for dyrt og for kedeligt. Hjemmelavet Coleslaw smager så meget bedre.
Ingredienser
- 1 lille hvidkålshoved
- 5-6 gulerødder
- Coleslaw Dressing:
- 2½ dl. creme fraiche, 18%
- 2 spsk. mayonnaise
- 2 spsk. dijonsennep
- 1½ tsk. citronsaft
- 2 tsk. sukker
- Salt og peber
Sådan laver du coleslaw
Trin 1
Snit hvidkålen fint og riv gulerødder på et rivejern.
Trin 2
Bland kål og gulerod sammen i en skål.
Trin 3
I en anden skål røre du dressingen sammen og smager den til med salt og peber.
Trin 4
Hæld coleslaw dressingen over i skålen med kål og gulerod, og bland det godt sammen.
Trin 5
Stil skålen i køleskabet og lad den trække i en time eller to inden servering.