Pulled Pork er en amerikansk opskrift, som vi herhjemme oftest benytter når der skal laves Pulled Pork Burger, hvor også Coleslaw er en af hovedingredienserne. Oftest køber mange et færdig-tilberedt stykke kød, som blot skal opvarmes. Men det er faktisk slet ikke så svært at lave sin egen hjemmelavede pulled pork – man skal blot have tiden til det, da kødet skal være ekstra mørt, hvilket kræver tid. Så skal du servere pulled pork burger til aftensmad, så skal du starte dagen før den skal serveres.
Opskrift på
Pulled Pork Burger
Tryk på stjernerne og bedøm opskriften
Udskriv Pin Del på FacebookAntal: 6 personer
Ingredienser
- 1-1½ kg. Nakkefilet
Krydderiblanding
- 4 spsk. Brun farin
- 1 spsk. Mild paprika
- ½ spsk. Røget paprika
- 2 tsk. Stødt spidskommen
- 1 tsk. Sennepspulver
- 1 tsk. Sort peber
- 1 tsk. Cayennepeber
Fremgangsmåde
- Dagen før du skal tilberede kødet, skal du afpudse kødet, hvor du fjerner eventuelle sener og fedtansamlinger.
- Herefter skal du blande alle krydderierne sammen og gnide blandingen godt ind i kødet, så det bliver helt dækket.
- Læg kødet i en pose og på køl natten over.
- Næste morgen tager du kødet ud af posen og læg den i et ildfast fad, som du sætter i en forvarmet ovn ved 110 grader.
- Efter ca. 12 timer, kan du tage den ud af ovnen og lade den trække i 15-20 minutter. Du kan sagtens lade kødet stå længere i ovnen, hvis du ønsker - kødet bliver bare ekstra mørt.
- Når kødet har trukket, skal du tage 2 gafler og trække kødet fra hinanden - deraf navnet "Pulled Pork".
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
Pulled Pork Burger
Skal du bruge dit kød til pulled pork burger, skal du varme en burgerbolle, hvori du lægger et godt lag Coleslaw, som du finder her, et godt lag kød og en god sjat barbecue-sovs. Velbekomme.