Røræg

  • Personer: 1
  • Forberedelse: 2m
  • Tilberedning: 4m
  • Samlet tid: 6m
Gennemsnitlig karakter

(0/5)

0/5 5 0
Anmeld denne opskrift

0 stk anmeldelser

Røræg, eller Scrambled eggs, er fast inventar i buffetten når man spiser brunch, og det er der flere grunde til. Men vigtigst er at det er nemt, lækkert og hurtigt at lave. Og så må man ikke glemme at æg er sundt.

Ingredienser

  • 2-3 æg
  • 2-3 spsk. mælk
  • Salt og peber
  • Purløg til pynt
  • Smør til stegning

Sådan laver du Røræg

Trin 1

Rør æg og mælk sammen i en lille skål, sammen med salt og peber.

Trin 2

Smelt smør på panden og hæld æggemassen på.

Trin 3

Rør hele tiden rundt i æggene, evt. med en dejskraber, indtil æggene har den rette konsistens.

Trin 4

Pynt med purløg ved servering. Velbekommen.

Andre har besøgt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *