Røræg opskrift

Røræg

Røræg, eller Scrambled eggs, er fast inventar i buffeten når man spiser brunch, og det er der flere grunde til. Men vigtigst er at det er nemt, lækkert og hurtigt at lave. Og så må man ikke glemme at æg er sundt.

Røræg opskrift

Røræg / Scrambled eggs

4.04 fra 28 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Æg
  • 4 spsk. Mælk
  • Salt og peber
  • Smør til stegning
  • Evt. purløg til pynt

Fremgangsmåde

  • Rør æg og mælk sammen i en lille skål, sammen med salt og peber.
  • Smelt smør på panden og hæld æggemassen på.
  • Rør hele tiden rundt i æggene, evt. med en dejskraber, indtil æggene har den rette konsistens.
  • Pynt med purløg ved servering. Velbekommen.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Røræg i ovn

Ønsker man at lave sine røræg i ovnen, kan man også sagtens det. Du hælder blot æggemassen i et lille ildfast fad og stiller den i ovnen i ca. 25 minutter ved 125 grader. Husk at rører lidt i æggene en gang imellem, så de samler sig rigtigt – ellers bliver det nærmere en æggekage.

3 Kommentarer

  1. Man kan aldrig gå helt gal med røræg 🙂 Prøv dog at smide en teskefuld Tomat Puré i 😉

  2. Thomas Tiedje

    Brug piskefløde og ikke mælk. Så udgåes “vandet” i bunden af panden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*