pizzasnegle opskrift

Pizzasnegle

Pizzasnegle smager super godt, og er nemt at have med i madpakken eller i picnickurven på skovturen. Man kan lave pizzasnegle med næsten det fyld man ønsker, om det er skinke, oksekød eller en helt tredje slags kød. Nedestående opskrift er på pizzasnegle med skinke, men ønsker du en anden slags kød, tilsætter du blot det i stedet for skinken.

pizzasnegle opskrift

Pizzasnegle

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 1 time
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 1 time 15 minutter
Antal: 12 stk.

Ingredienser

Dej

  • 25 g. Gær
  • 2 dl. Lunken vand
  • 2 spsk. Olie
  • ½ tsk. Salt
  • 300 g. Hvedemel

Fyld

  • dl. Tomatpuré
  • ½ stk. Løg
  • 150 g. Kød efter eget valg (Oksefars, skinkestrimler, kyllingestrimler e.l.)
  • 3 dl. Revet ost
  • 1 tsk. Oregano

Fremgangsmåde

Dej

  • Smuldre gæren i vandet og rør så det bliver opløst.
  • Tilsæt olie, salt og mel, og ælt det godt sammen med hænderne.
  • Lad dejen hæve i ca. en halv times tid.

Fyld

  • Pil løget, del det i to og hak den ene halvdel fint. Den anden skal du ikke bruge.
  • Hæld tomatpuré op i en lille skål og bland den hakkede løg godt sammen med.

Pizzasnegle

  • Rul dejen ud til en aflang firkant på ca. 25x45 cm.
  • Fordel tomatpuré, revet skinke og ost udover dejen og drys med oregano til sidste.
  • Rul dejen sammen, på den lange side, til en pølse/roulade, og skær 10-12 lige store snegle.
  • Læg pizzasneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 15 minutter mens ovnen bliver varmet op.
  • Dine pizzasnegle bages i ovnen i 12-14 minutter ved 220 grader (200 ved varmluft).

Noter

Pizzasnegle egner sig fint til frysning, så man kan evt. lave en dobbeltportion, så man altid har lidt lækkert i fryseren.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*