Pastaretter er ofte et hit hjemme hos os, og denne opskrift på pasta med laks og spinat er ingen undtagelse. Retten er hurtig at lave, og man kan tilpasse den efter egne ønsker. Man kan evt. tilsætte champignoner, ærter og/eller majs, hvis man ønsker lidt ekstra grønt.
Man kan vælge at købe færdiglavet pasta i sit lokale supermarked eller man kan lave hjemmelavet pasta.
Opskrift på
Pasta med laks og spinat
Tryk på stjernerne og bedøm opskriften
Udskriv Pin Del på FacebookAntal: 2 personer
Ingredienser
- 400 g. Laks
- 250 g. Frisk pasta
- 100 g. Frisk spinat
- 2½ dl. Fløde
- 2 spsk. Friskrevet parmesanost
- Lidt olie/smør til stegning
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Start med at stege laksen på en pande, og lad det køle lidt af bagefter. Husk salt og peber under stegningen. Man kan også stege laksen i ovnen.
- Skyld spinaten godt og lad den dryppe af.
- Kog den friske pasta efter anvisningerne på pakken.
- Hæld fløden og på en varm pande og bring den i kog.
- Tilsæt parmasan og rør godt rundt indtil osten er helt smeltet. Smag til med salt og peber.
- Tilsæt spinaten og rør rundt indtil spinaten er faldet sammen.
- Del laksen i mindre stykke med en gaffel.
- Hæld vandet fra pastaen og lad den dryppe godt af, inden den hældes op i flødesovsen.
- Tilsæt laksen og bland det hele godt sammen.
- Serveres med det samme, da det hurtigt bliver koldt.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
Lidt for meget laks til 2 personer. Halvdelen er rigeligt. Men ellers smager det super godt.