Ingefærshot

  • Antal: 1½ liter
  • Forberedelse: 5m
  • Tilberedning: 45m
  • Samlet tid: 50m
Gennemsnitlig karakter

(5/5)

5/5 5 1
Anmeld denne opskrift

1 stk anmeldelser

Ingefærshots er sundt og er blevet det helt store hit. Den knoldede planterod har mange veldokumenterede egenskaber, som hjælper dit immunforsvar med at flå flere kræfter til at holde virus og sygdomme væk. For at få glæde af ingefærens egenskaber, er det vigtigt at indtage en god dosis hver dag, på minimum 5 gram. Da dette er en opskrift på Ingefærshot, og store dele af roden bliver siet fra og kasseret i forbindelse med tilberedningen, skal der den dobbelte mængde til.

Ingredienser

  • 2 citroner
  • 300 g. ingefær
  • 2 l. vand
  • Evt. 3-4 spsk. honning

Sådan laver du Ingefærshot

Trin 1

Skræl ingefæren og skær den i små skiver.

Trin 2

Skær citronen i skiver.

Trin 3

Sat vandet over til kogning og hæld ingefær og citron op i gryden.

Trin 4

Lad det simre i ca. 45 minutter, og tag herefter gryden af blusset.

Trin 5

Tilsæt evt. honning og lad det hele køle lidt af, inden du sier det sættes i køleskabet, så det er klar til din morgenshot dagen efter.

Trin 6

Nær ingefærvæsken har kølet lidt af, skal man si det, inden det sættes i køleskabet, så det er klar til din morgenshot dagen efter.

Info: Det anbefales at man drikker ca. 1 dl. ingefærshot om dagen.

Ingredienser:, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *