Forårsruller

  • Antal: 25-30 stk.
  • Forberedelse: 35m
  • Tilberedning: 10m
  • Samlet tid: 45m
Gennemsnitlig karakter

(5/5)

5/5 5 1
Anmeld denne opskrift

1 stk anmeldelser

Forårsruller vil altid være en af mine favoriter blandt snacks eller som en del af et hovedmåltid. Det gode med forårsruller er at man kan benytte præcis de ingredienser man har lyst til. Kødet kan f.eks bestå af oksekød, svinekød, fisk, kylling eller noget helt femte – det er kun fantasien som sætter grænser her. Det samme gør sig gældende med de andre ingredienser. Nogen er til hvidløg og champignoner, andre er ikke.

Herunder får du opskriften på en af mine favorit sammensætninger, af fyld til sprøde forårsruller.

Ingredienser

  • 400 g. hakket oksekød
  • 600 g. wokblanding
  • 1 spsk. soja
  • 1 spsk. fishsauce
  • 25-30 stk. forårsrulleplader
  • Olie til stegning
  • Salt & Peber
  • Vand

Sådan bager du sprøde forårsruller

Trin 1

Svits kødet i lidt olie i en gryde eller i en wokpande.

Trin 2

Tilsæt wokblandingen og lynsteg det hele.

Trin 3

Smag til med soja, fishsauce, salt og peber.

Trin 4

Kom ca. 2 spsk. fyld på midten af hver forårsrulleplade.

Trin 5

Rul fra det ene hjørne over fyldet, fold de to andre hjørner ind over midten, så siderne lukkes og rul derefter det sidste hjørne rundt.

Trin 6

Pensel det sidste hjørne med vand, så det klæber, og læg de fyldte forårsruller med lukningen ned af, så de ikke åbner sig.

Trin 7

Varm frituregryden op og steg forårsrullerne til de er gyldne og sprøde.

Tilbehør til forårsruller:

Da vi er ovre i det asiatiske køkken, vil det være oplagt at servere din hjemmelave forårsruller med ris og sur-sød sovs, eller med nudler og sojasauce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *