• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Vielskermad.dk
  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Forret
    • Aftensmad
      • Gryderet
      • Kød
      • Suppe
    • Bagværk
      • Kager
      • Brød & Boller
      • Småkager
    • Dessert
      • Is
    • Kolde drikke
      • Drink & Cocktails
    • Tilbehør
      • Sovser
  • Artikler
  • Om siden
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Alle Opskrifter
    • Måltidskasser
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook

Forårsruller

Gå til opskrift Udskriv

Forårsruller vil altid være en af mine favoritter blandt snacks eller som en del af aftensmaden. Det gode med forårsruller er at man kan benytte præcis de ingredienser man har lyst til. Kødet kan f.eks bestå af oksekød, svinekød, fisk, kylling eller noget helt femte – det er kun fantasien som sætter grænser her. Det samme gør sig gældende med de andre ingredienser. Nogen er til hvidløg og champignoner, andre er ikke.

Herunder får du opskriften på en af mine favorit sammensætninger, af fyld til sprøde forårsruller.

Forårsruller

Forårsruller

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 35 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 25 stk.

Udstyr

  • Frituregryde

Ingredienser

  • 400 g. Hakket oksekød
  • 600 g. Wokblanding
  • 1 spsk. Soja
  • 1 spsk. Fishsauce
  • 25 stk. Forårsrulleplader
  • Salt og peber
  • Lidt vand
  • Olie til stegning

Sådan gør du

  • Svits kødet i lidt olie i en gryde eller i en wokpande.
  • Tilsæt wokblandingen og lynsteg det hele.
  • Smag til med soja, fishsauce, salt og peber.
  • Kom ca. 2 spsk. fyld på midten af hver forårsrulleplade.
  • Rul fra det ene hjørne over fyldet, fold de to andre hjørner ind over midten, så siderne lukkes og rul derefter det sidste hjørne rundt.
  • Pensel det sidste hjørne med vand, så det klæber, og læg de fyldte forårsruller med lukningen ned af, så de ikke åbner sig.
  • Varm frituregryden op og steg forårsrullerne til de er gyldne og sprøde.

Tilbehør til forårsruller:

Da vi er ovre i det asiatiske køkken, vil det være oplagt at servere din hjemmelave forårsruller med ris og sur-sød sovs, eller med nudler og sojasauce.

Previous Post: « Forloren Hare
Next Post: Frikadeller »

Reader Interactions

Comments

  1. Maria

    21. marts 2021 at 18:24

    Spændende opskrift. Hvor køber du forårsrullepladerne henne?

    Svar
    • Kim Jørgensen

      23. marts 2021 at 7:21

      Hej Maria,
      Jeg plejer at købe hos min lokale kineser-butik. Men tænker at de store supermarkedskæder har dem.

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Vielskermad på Facebook

Om Vielskermad.dk

Mit navn er Kim Jørgensen, og jeg bor alene sammen med min datter Cilje.

En af mine helt store passioner er mad, og jeg elsker at inddrage min datter når der skal eksperimenteres og afprøves nye opskrifter i køkkenet.

Jeg har startet Vielskermad.dk fordi jeg gerne vil dele ud af mine erfaringer og komme med tips/tricks til køkkenet. Mere om mig →

Siden ejes og drives af SearchMore.dk | CVR: 29097933 | Møllevangen 9, 4281 Gørlev | Mail: kontakt@searchmore.dk