Morgenmad på sengen

Start dagen med den perfekte morgenmad på sengen

Dette indhold er sponsoreret

Morgenmad på sengen er en oplagt måde at forkæle dig selv eller én, du holder af: For eksempel din partner. For med morgenmad på sengen behøver man slet ikke at forlade sin seng, ikke engang når maven begynder at rumle. Så hvis du har planer om at give en dejlig morgen til dig selv og én, du holder af, kan du her få en række tips til morgenmad på sengen.

Hyggestunden bliver desuden kun bedre, hvis den finder sted i en luksusseng, for eksempel en kontinentalseng med eller uden gavl. Så vær sikker på at jeres seng er i topklasse, hvis du ønsker et ekstra højt forkælelses niveau.

Hvilken mad kan man lave?

Når du har fundet den perfekte luksusseng, kan du gå på jagt efter opskrifter på brunchretter, som du ved, din partner ville elske. Hvis man ikke bryder sig om krummer i sengen, kan man vælge at servere tykke og lækre amerikanske pandekager med hjemmelavet blåbærmarmelade. Den ret går man aldrig helt galt i byen med.

Man kan også med fordel servere scrambled eggs, pølser og bacon sammen med friskbagte morgenboller. Er man til det mere eksperimenterende køkken, er brunch-muffins en smart opfindelse. Her tager man et stykke toastbrød og maser det ned i en muffin form, herefter putter man lækker topping i og så ind i ovnen.

Derudover hører der jo også gerne juice til brunchen, gerne hjemmepresset. Ligesom en god kop kaffe lavet af friskristede kaffebønner også hører sig til til den perfekte brunch.

Glem ikke anretningen

Når man gerne vil forkæle sig selv og én, man holder af, kan man med fordel anrette maden på en måde, så den ser lækker og indbydende ud. For øjnene spiser ofte før munden.

Man kan derfor med fordel anvende sin bedste service, som man kan placere på en bakke, så maden ikke ender udover jeres luksusseng. Hvis du har lyst, kan du pynte bakken med friskplukkede blomster, krystaller eller andre fine ting, der skaber en rar atmosfære i rummet.

Når det kommer til maden, kan man med fordel anvende flere tallerkener, for det er de færreste, der synes det er lækkert med Nutella på æggene. På den måde får man en indbydende anretning, som er lige til at spise.

Hvis du ønsker at gå skridtet videre og skabe en god stemning fra morgenstunden, kan du eventuelt anrette maden som en smiley på tallerkenen eller måske skrive en lille kærlighedserklæring med marmeladen, så din eventuelle partner føler sig værdsat fra morgenstunden.

Hvordan kan maden serveres?

Udover at servere maden på en pyntet bakke, hvor du med fordel kan anvende din bedste service, er det også vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan du serverer maden for din partner.

For det er de færreste, der kan lide at blive vækket med høje lyde, hvorfor det er vigtigt, at du til at starte med åbner soveværelsesdøren stille og roligt, før du tager bakken i hånden. For hvis du åbner døren med bakken i hånden, er der en risiko for, at maden ender på gulvet, og så er dit arbejde spildt.

Så det er først, når døren er åben, at du med fordel kan tage bakken i hånden og gå ind i soveværelset. Her kan du blidt vække din partner, som du skal få til at sætte sig op, hvorefter du kan stille bakken med morgenmad i sengen.

Forhåbentlig er du nu blevet klogere på, hvordan du kan forkæle din partner med morgenmad på sengen, som der gerne skal være god tid til at nyde. Så sæt dig ind i din partners kalender og vent eventuelt til weekenden eller ferien, så du er sikker på, at I har god tid til at nyde morgenmaden i ro og mag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*