Forsiden Frokost Tunsalat
Tunsalat opskrift

Tunsalat

Tunsalat er både lækkert og nemt at lave. Og så kan man tilpasse opskriften præcis som man har lyst til. Kan man f.eks. ikke lide løg, så undlader man bare dem. Og omvendt kan man nemt tilføje andre ingredienser, hvis man har lyst. Dette kunne f.eks være æg, majs, radisser e. lign.

Tunsalat går godt som pålæg på et stykke brød på frokostbordet eller i madpakken, men passer også perfekt i en sandwich.

Opskriften herunder er som sagt en basis-opskrift, som kan tilpasses med yderligere ingredienser alt efter smag og lyst.

Tunsalat opskrift
Opskrift på

Tunsalat

Tryk på stjernerne og bedøm opskriften

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 ds. tun
  • ½ stk. rødløg
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Hæld væde fra tunen og hæld den i en skål. Rør lidt rundt med en gaffel, så du undgår store klumper af tun.
  • Pil og hak et halvt rødløg helt fint, og hæld det op i skålen.
  • Tilføj mayonnaise, creme fraiche og sennep, og bland det hele godt sammen.
  • Ønsker du andre ingredienser, som f. eks. kappers, syltet agurk, æg, majs e. lign., er det nu du skal blande dem i.
  • Smag det hele til med citronsaft, salt og peber.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*