Stegt flæsk med persillesovs er super lækkert og er en af de helt store klassikere i Danmark. Stegt flæsk er ikke den helt store videnskab at lave på panden, men det sviner og man skal være over det hele tiden, ellers brænder det på. Derfor er jeg begyndt at lave mit stegt flæsk i ovnen. Det er super nemt, det passer sig selv og du får nogen meget ensartede stykker stegt flæsk.
Opskrift på
Stegt flæsk i ovn
Tryk på stjernerne og bedøm opskriften
Udskriv Pin Del på FacebookAntal: 4 personer
Ingredienser
- 750 g. Stegeflæsk i skiver
Fremgangsmåde
- Læg skiverne på en rist og sæt den på en bradepande, evt. med bagepapir i bunden.
- Steg flæsket midt i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 minutter.
- Vend flæsket og steg det færdigt i ca. 15 minutter.
- Det stegte flæsk tages ud af ovnen, drysses med salt og serveres.
Noter
Stegetiden variere lidt fra ovn til ovn, så du tager det bare ud når du synes det er sprødt og færdigt.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
Lækkert og super nemt.