Macaroni & Cheese

Macaroni & Cheese

Macaroni & Cheese er en klassisk amerikansk ret, som falder i god smag hos de fleste – især hos børn. Retten er ikke specielt sund, da den er fyldt med ost – men det er jo ikke alt der skal gå op i sundhed ?

Macaroni & Cheese

Macaroni & Cheese

3.93 fra 105 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 225 g. Makaroni eller suppehorn
  • 300 g. Revet cheddar ost
  • 4 spsk. Smør
  • 4 spsk. Hvedemel
  • 6 dl. Mælk
  • 1 tsk. Salt
  • ½ tsk. Hvid peber
  • Et drys muskatnød

Fremgangsmåde

  • Kog makaroni/suppehorn efter indpakningens anvisning.
  • Smelt smør i en gryde og tilsæt mel under kraftig piskning.
  • Hæld mælken i gryden stille og roligt under piskning, så du får en god opbagt mælkesovs.
  • Tilsæt krydderier og ca. 200 g. ost og rør rundt mens osten smelter.
  • Hæld den kogte makaroni eller suppehorn op i et ildfast fad, og hæl ostesaucen henover.
  • Bland forsigtigt makaroni og ostesauce, og fordel resten af osten henover.
  • Bages i en forvarmet ovn ved 190-200 grader i ca. 30 minutter, eller indtil den bliver gylden og saucen bobler.
  • Nu er din Macaroni & Cheese klar til servering.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

2 Kommentarer

  1. Mulle Mor

    🙂

  2. 🙃

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*