Macaroni & Cheese er en klassisk amerikansk ret, som falder i god smag hos de fleste – især hos børn. Retten er ikke specielt sund, da den er fyldt med ost – men det er jo ikke alt der skal gå op i sundhed ?
Ingredienser
- 225 g. Makaroni eller suppehorn
- 300 g. Revet cheddar ost
- 4 spsk. Smør
- 4 spsk. Hvedemel
- 6 dl. Mælk
- 1 tsk. Salt
- ½ tsk. Hvid peber
- Et drys muskatnød
Fremgangsmåde
- Kog makaroni/suppehorn efter indpakningens anvisning.
- Smelt smør i en gryde og tilsæt mel under kraftig piskning.
- Hæld mælken i gryden stille og roligt under piskning, så du får en god opbagt mælkesovs.
- Tilsæt krydderier og ca. 200 g. ost og rør rundt mens osten smelter.
- Hæld den kogte makaroni eller suppehorn op i et ildfast fad, og hæl ostesaucen henover.
- Bland forsigtigt makaroni og ostesauce, og fordel resten af osten henover.
- Bages i en forvarmet ovn ved 190-200 grader i ca. 30 minutter, eller indtil den bliver gylden og saucen bobler.
- Nu er din Macaroni & Cheese klar til servering.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.
🙂
🙃