Kylling i Karry

  • Personer: 4
  • Forberedelse: 5m
  • Tilberedning: 25m
  • Samlet tid: 30m
Gennemsnitlig karakter

(0/5)

0/5 5 0
Anmeld denne opskrift

0 stk anmeldelser

Kylling i karry er en af de helt store favoritter hjemme hos os – og så gør det jo ikke noget at det nemt og hurtigt at lave 😉

Opskriften herunder er piftet lidt op med lidt grønt, hvilket bestemt ikke gør noget.

Ingredienser

  • 4 kylling-brystfileter
  • 3 dl. hønsebouillon
  • 1 æble
  • 400 g. babymajs
  • 3 spsk. mel
  • 2-3 spsk. karry
  • 1 spsk. smør
  • Kogevand fra kyllingen
  • Salt og peber

Sådan laver du kylling i karry

Trin 1

Skær kyllingen i tern/mundrette stykker og kog dem i en gryde med vand i ca. 10 minutter

Trin 2

Mens du venter kan du skære æblet i små tern og dele dine babymajs i 2-3 stykker.

Trin 3

Når kyllingen er færdig, hælder du vandet fra. Men gem det, da du nok skal bruge lidt af det senere.

Trin 4

Smelt smørret i en gryde og tilsæt karry og mel. Rør rundt til du får en tyk melklump.

Trin 5

Tilsæt hønsebouillon lidt af gangen under omrøring, så du får en dejlig tyk sovs. Bliver sovsen for tyk, kan du bruge noget af kogevandet fra kyllingen.

Trin 6

Smag sovsen til med salt og peber, og evt. lidt ekstra karry hvis du synes.

Trin 7

Tilsæt kylling, æble og babymajs, og lad det simre ved lav varme i 10 minutters tid.

Trin 8

Serveres med kogte ris. Velbekomme.

Tip: Der er mange muligheder for at tilpasse sin kylling i karry. Man kan f.eks også tilsætte ananas i små stykker, kokosmælk, hvidløg, mango, forårsløg mv. Det er kun fantasien som sætter grænser.

Andre har besøgt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *