Kylling i Karry
- Ret: Aftensmad, Gryderetter, Hovedret
- Sværhedsgrad: Let
-
Tilføj til favoritter
- Personer: 4
- Forberedelse: 5m
- Tilberedning: 25m
- Samlet tid: 30m
Gennemsnitlig karakter
(5/5)
1 stk anmeldelser
Kylling i karry er en af de helt store favoritter hjemme hos os – og så gør det jo ikke noget at det nemt og hurtigt at lave 😉
Opskriften herunder er piftet lidt op med lidt grønt, hvilket bestemt ikke gør noget.
Skær kyllingen i tern/mundrette stykker og kog dem i en gryde med vand i ca. 10 minutter Mens du venter kan du skære æblet i små tern og dele dine babymajs i 2-3 stykker. Når kyllingen er færdig, hælder du vandet fra. Men gem det, da du nok skal bruge lidt af det senere. Smelt smørret i en gryde og tilsæt karry og mel. Rør rundt til du får en tyk melklump. Tilsæt hønsebouillon lidt af gangen under omrøring, så du får en dejlig tyk sovs. Bliver sovsen for tyk, kan du bruge noget af kogevandet fra kyllingen. Smag sovsen til med salt og peber, og evt. lidt ekstra karry hvis du synes. Tilsæt kylling, æble og babymajs, og lad det simre ved lav varme i 10 minutters tid. Serveres med kogte ris. Velbekomme.Ingredienser
Sådan laver du kylling i karry
Trin 1
Trin 2
Trin 3
Trin 4
Trin 5
Trin 6
Trin 7
Trin 8
Tip: Der er mange muligheder for at tilpasse sin kylling i karry. Man kan f.eks også tilsætte ananas i små stykker, kokosmælk, hvidløg, mango, forårsløg mv. Det er kun fantasien som sætter grænser.