Guacamole

Guacamole

Guacamole kommer oprindeligt fra Mexico, men er blevet utroligt populært som dip til nachos, chips og grøntsags-stænger i Danmark og andre lande. Guacamole behøver ikke nødvendigvis at blive brugt som dip, man kan også sagtens bruge den som tilbehør i f.eks hjemmelavet burger, sandwiches, på brød osv. Det er jo en sund og velsmagende tilbehør – og så tager den ikke ret lang tid at lave.

Herunder får du den opskrift på guacamole, som jeg plejer at lave.

Guacamole

Guacamole

3 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 6 personer

Udstyr

  • Blender

Ingredienser

  • 2 stk. Modne avokadoer
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 stk. Lille skalotteløg
  • 2 tsk. Creme Fraiche
  • 1/4 tsk. Cayennepeber
  • Saft fra ½ citron
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Pil stenene ud og læg avokadoerne (uden skræl) op i en blender, sammen med de andre ingredienser.
  • Blend det hele sammen, så du får en blød og lækker cremet guacamole.
  • Smag til med salt, peber og citronsaft.
  • Sæt guacamolen på køl ind til den skal serveres.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*