Guacamole kommer oprindeligt fra Mexico, men er blevet utroligt populært som dip til nachos, chips og grøntsags-stænger i Danmark og andre lande. Guacamole behøver ikke nødvendigvis at blive brugt som dip, man kan også sagtens bruge den som tilbehør i f.eks hjemmelavet burger, sandwiches, på brød osv. Det er jo en sund og velsmagende tilbehør – og så tager den ikke ret lang tid at lave.
Herunder får du den opskrift på guacamole, som jeg plejer at lave.

Udstyr
- Blender
Ingredienser
- 2 stk. Modne avokadoer
- 1 fed Hvidløg
- 1 stk. Lille skalotteløg
- 2 tsk. Creme Fraiche
- 1/4 tsk. Cayennepeber
- Saft fra ½ citron
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Pil stenene ud og læg avokadoerne (uden skræl) op i en blender, sammen med de andre ingredienser.
- Blend det hele sammen, så du får en blød og lækker cremet guacamole.
- Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Sæt guacamolen på køl ind til den skal serveres.
Har du prøvet opskriften?Følg @vielskermad.dk på Facebook eller del opskriften.